Povezane vesti
Đoganijevi ponovo ulaze u Zadrugu: Đole je i ovaj put imao nešto da kaže na tu temu
Svet & Skandal 04.09.2024
Učesnici Elite dobijaju pojačanje iz porodice Đogani Rijaliti Zadruga Elita uskoro počinje, a učesnici Elite skoro svi su već poznati. Kako je u brojnim serijalima bio neko od predstavnika porodice Đogani, tako će biti i ovog puta. Foto: Youtube… »
(Video) Povratak đoganija u zadrugu! Rijaliti iskustva ne fali, đole negodovao zbog ulaska: "Luna, Marko i ja nemamo problem"
Blic 04.09.2024
Rijaliti učesnik i pevač Baki B3 ponovo ulazi u rijaliti, u novu sezonu "Elite". Na samom početku Baki je otkrio šta će mu najviše nedostajati. "Idemo na ekskurziju. Mnogo sam vezan za decu. Kaže sin od sedam godina "Tata idem ja da radim, da… »
Povratak đoganija u zadrugu! Đole negodovao zbog njegovog ulaska, denser progovorio i o Luni: Ona nije menjala krevete!
Kurir 04.09.2024
Rijaliti učesnik i pevač Baki B3 ponovo ulazi u rijaliti, u novu sezonu "Elite". Na samom početku Baki je otkrio šta će mu najviše nedostajati. "Idemo na ekskurziju. Mnogo sam vezan za decu. Kaže sin od sedam godina "Tata idem ja da radim, da… »
Vesti dana »
Policija seče lance, žandarmerija raspoređena: Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije na oba ulaza, došlo do guranja (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 14 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 1 satjoš 13 povezanih
Udar na energetiku, Rusi gađaju "kalibrom" i krstarećim raketama; hakeri ukrali dokumenta s potpisom Sirskog
RTS pre 28 minutajoš 9 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 45 minutajoš 9 povezanih
Izraelski udari na severu Gaze; nova hapšenja Palestinaca na Zapadnoj obali; IDF uveo policijski čas za južni Liban
RTS pre 28 minutajoš 9 povezanih