Povezane vesti
Štimac podneo prijavu protiv pokreta „Kopaćemo“: Dokazi postoje, dati su u tužilaštvo
Nova 04.09.2024
: "Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Štimac podneo krivičnu prijavu povodom spiska pokreta 'Kopaćemo'
Beta 04.09.2024
Aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac izjavio je danas da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal povodom spiska "ekoloških terorista" koji je objavio anonimni pokret "Kopaćemo", na kome se nalazi i… »
Štimac podneo prijavu: Kad oni kažu da sam eko terorista, znam da radim pravu stvar
Novi magazin 04.09.2024
"Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Štimac podneo prijavu: Kad oni kažu da sam eko terorista, znam da radim pravu stvar
N1 Info 04.09.2024
"Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Vesti dana »
Pljusak snega i olujni vetar, a evo i kako će biti u ponoć 31.: Decembra Detaljan vremenska prognoza za vikend za Srbiju i 6 mesta u kojima ima dočeka na otvorenom
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
(VIDEO) Žarko Paspalj ponovo na „udaru“ navijača Partizana: Vređan i Ostoja Mijailović
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Presedan u Skupštini Leskovca: Novinar izvređan, sniman privatnim telefonom, pa umalo izbačen iz sale – VIDEO
Rešetka pre 24 minutajoš 2 povezane
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana