Povezane vesti
Štimac podneo prijavu protiv pokreta „Kopaćemo“: Dokazi postoje, dati su u tužilaštvo
Nova 04.09.2024
: "Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Štimac podneo krivičnu prijavu povodom spiska pokreta 'Kopaćemo'
Beta 04.09.2024
Aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac izjavio je danas da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal povodom spiska "ekoloških terorista" koji je objavio anonimni pokret "Kopaćemo", na kome se nalazi i… »
Štimac podneo krivičnu prijavu protiv „Kopaćemo“: Moramo da isteramo zeca na čistac
Danas 04.09.2024
„Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio“, kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska „ekoloških terorista“ sa 20 imena koji je osvanuo… »
Štimac podneo prijavu: Kad oni kažu da sam eko terorista, znam da radim pravu stvar
Novi magazin 04.09.2024
"Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Štimac podneo prijavu: Kad oni kažu da sam eko terorista, znam da radim pravu stvar
N1 Info 04.09.2024
"Moramo zeca da isteramo na čistac, da vidimo ko su ti ljudi, ko ih je unajmio", kaže za N1 aktivista i bivši košarkaški reprezentativac Vladimir Štimac o krivičnoj prijavi koju je podneo povodom spiska "ekoloških terorista" sa 20 imena koji je osvanuo… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 65 povezanih

Širom Srbije protesti podrške: Bor za studenta, Niš za direktorku, Karlovci za uhapšenog i novinarku
Nedeljnik pre 2 satajoš 16 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom počinju uskoro širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 2 satajoš 71 povezana