Povezane vesti
Radonjić je pun elana: „Gladan sam trofeja i najspremniji da pomognem Zvezdi!“ (video)
Hot sport 04.09.2024
„Igrao sam šest godina u inostranstvu, mnogo sam sazreo kao fudbaler!“ Novi-stari fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Radonjić, danas je izrazio svoju radost zbog povratka u redove crveno-belih. Radonjić je izjavio da mu je povratak u klub izuzetno… »
"Pecnuo" i Partizan: Nemanja Radonjić opet u Zvezdi: Spremniji sam nego ikad! Idemo u nokaut fazu Lige šampiona!
Večernje novosti 04.09.2024
FUDBALSKI klub Crvena zvezda vratio je dobro poznato lice na stadion Rajko Mitić - u trećem mandatu vratio se Nemanja Radonjić. FOTO: FK Crvena zvezda Radonjiću su dobrodošlicu u Zvezdu prvi poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski… »
Radonjić: "Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom, nadam se nokaut fazi LŠ"
Sportske.net 04.09.2024
Novi-stari fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je danas da je presrećan što se vratio u klub i da su ciljevi osvajanje duple krune i plasman u nokaut fazu Lige šampiona. "Presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram… »
Radonjić: Igrao sam šest godina u inostranstvu, dosta sam sazreo kao fudbaler (foto)
Sportski žurnal 04.09.2024
Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom i nadam se da ćemo nastaviti osvajanje duplih kruna, i da ćemo proći u nokaut fazu - naveo je Nemanja. - Presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram Ligu šampiona sa Zvezdom. Posle… »
Mrkela: Verujem da su svi zvezdaši zadovoljni zbog povratka Radonjića (foto)
Sportski žurnal 04.09.2024
Potrebna nam je Nemanjina brzina, dribling, golovi i verujem da nas to sve očekuje. Nemanji Radonjiću su dobrodošlicu u Zvezdu prvi poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela. - Verujem da su svi zvezdaši zadovoljni… »
Radonjić: Spremniji sam nego ikad, možemo u nokaut fazu LŠ
Sport klub 04.09.2024
Nemanja Radonjić je potpisao ugovor u utorak, a sada je podigao i dres Crvene zvezde sa starim brojem 49. Radonjić je potpisao na dve plus jednu godinu. Torino za njega dobija obeštećenje od milion evra, a u posebnom tekstu možete da pročitate i sve… »
Prve Radonjićeve reči po povratku u Zvezdu: "Dupla kruna i nokaut faza"
B92 04.09.2024
Srpski fudbaler Nemanja Radonjić i zvanično je promovisan kao novi fudbaler Crvene zvezde. Transfer krilnog fudbalera je ozvaničen prethodne večeri, zajedno sa dolascima Radeta Krunića i Silasa Mvumpe. Radonjić je presrećan zbog povratka u Ljutice… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTS pre 43 minutajoš 24 povezane

Skup ispred Banovine u znak protesta protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Južne vesti pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 53 minutajoš 15 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih