Povezane vesti
"Ja sam ukradena beba, a za majku sam saznala potpuno slučajno": Kad sam otkrila ko me je oteo, sve mi se srušilo
Mondo 04.09.2024
Miše je ukradena kao beba, a istinu je saznala u srednjoj školi. Miše Solomon rođena je u aprilu 1997. godine. Iako je bila najveća sreća u životu njenih roditelja, nažalost, oni nisu imali priliku da gledaju kako njihova ćerka raste, jer je bila… »
„Ja sam ukradena beba i za pravu majku sam saznala potpuno slučajno. Kad sam otkrila ko me je oteo – sve mi se srušilo“
Nova 04.09.2024
: Miše Solomon rođena je u aprilu 1997. godine. Iako je bila najveća sreća u životu njenih roditelja, nažalost, oni nisu imali priliku da gledaju kako njihova ćerka raste. Naime, žena obučena u uniformu medicinske sestre izašla je iz bolnice u Kejptaunu… »
Vesti dana »
Odbrana najavila žalbu na presudu Andreju Tanku: Prskanje vodom i lepljenje nalepnica najvažnija stvar u Srbiji
N1 Info pre 46 minutajoš 23 povezane
Tramp: Iran ne sme imati nuklearno oružje; Pezeškijan: Finansijska ograničenja ublažena
RTS pre 50 minutajoš 27 povezanih
Ekonomski ekspert o NIS-u: Ne zna se šta su Srbija i Mađarska dogovorile - Rafinerija će raditi, ali do kada?
N1 Info pre 4 satijoš 97 povezanih
Gledajte UŽIVO Newsnight: 20 meseci bez odgovora o padu nadstrešnice
N1 Info pre 16 minutajoš 24 povezane