Повезане вести
"Ја сам украдена беба, а за мајку сам сазнала потпуно случајно": Кад сам открила ко ме је отео, све ми се срушило
Мондо 04.09.2024
Мише је украдена као беба, а истину је сазнала у средњој школи. Мише Соломон рођена је у априлу 1997. године. Иако је била највећа срећа у животу њених родитеља, нажалост, они нису имали прилику да гледају како њихова ћерка… »
„Ја сам украдена беба и за праву мајку сам сазнала потпуно случајно. Кад сам открила ко ме је отео – све ми се срушило“
Нова 04.09.2024
: Мише Соломон рођена је у априлу 1997. године. Иако је била највећа срећа у животу њених родитеља, нажалост, они нису имали прилику да гледају како њихова ћерка расте. Наиме, жена обучена у униформу медицинске сестре изашла… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 31 минутајош 92 повезане

Температура пада за 25 степени! Од овог датума топле дане замениће пљускови и драстично захлађење
Ало пре 51 минутајош 25 повезаних

Проблеми на европским аеродромима: Кашњења у Лондону, Берлину и Бриселу због сајбер напада
Еуроневс пре 36 минутајош 19 повезаних

„Снага јединства“: Приказани моц́ни системи, „хермес“, „пулс“, руска „красуха“... /видео, фото/
Спутник пре 1 сатјош 19 повезаних

Украјина напала Запорошку нуклеарну електрану: Експлозије изнад центра за обуку
НИН пре 3 сатајош 24 повезане