Povezane vesti

Dobrić o skupocenom satu koji mu je poklonio Jokić: "Nisam očekivao..."

Dobrić o skupocenom satu koji mu je poklonio Jokić: "Nisam očekivao..."

Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Košarkaški klub Crvena zvezda je održala medija dej uoči početka meča nove sezone, a novinarima se pored ostalih prvotimaca crveno-belih obratio i Ognjen Dobrić. Pouzdani košarkaš se ovog leta vratio u klub, a prethodno je branio boje… »
Daum: "Moj lični cilj je u ravni sa timskim, sjajna grupa momaka..."

Daum: "Moj lični cilj je u ravni sa timskim, sjajna grupa momaka..."

Telegraf 04.09.2024
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je tim za narednu sezonu. Na medija danu u hali Pionir novi košarkaš crveno-belih Majk Daum izneo je svoja očekivanja za narednu sezonu. Pomenuti košarkaš je na počeku izlaganja istakao da mu tim i prestonica… »
Jago dos Santos: "Teo je Teo! Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro..."

Jago dos Santos: "Teo je Teo! Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro..."

Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Košarkaški klub Crvena zvezda je na medija danu predstavio tim za narednu sezonu. U prilično opuštenoj atmosferi košarkaši crveno-belih govorili su o očekivanjima za narednu sezonu, a svoje utiske ineo je i Jago dos Santos. - Veoma je… »
Plavšić: "Radosniji mi je Teodosićev potpis kada je produžio ugovor nego moj, a Jokić..."

Plavšić: "Radosniji mi je Teodosićev potpis kada je produžio ugovor nego moj, a Jokić..."

Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Košarkaški klub Crvena zvezda je na medija danu predstavio tim za narednu sezonu. Opremu kluba sa Malog Kalemegdana je u letnjem prelaznom roku zadužio i doskorašnji košarkaš Mege, Uroš Plavšić. Pomenuti centar je u prethodnoj sezoni… »
Ognjen Dobrić: "Kad smo već ovde i kad smo se okupili ovako lepo, da napravimo rezultat..."

Ognjen Dobrić: "Kad smo već ovde i kad smo se okupili ovako lepo, da napravimo rezultat..."

Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je tim za narednu sezonu. Na promociji tima aktuelnog šampiona Srbije i regiona svi košarkaši bili su na raspolaganju novinarima, a svoja očekivanja izneo je i Ognjen Dobrić. Pouzdani košarkaš se na… »

Vesti dana »