Povezane vesti
"Kao mlađa sam mogla da se ostvarim kao majka, ali..." Pevačica se razvela od muža, sada predaje na fakultetu a ovako priča o…
Kurir 04.09.2024
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena svoju muzičku karijeru stavila je u drugi plan i danas predaje na jednom privatnom fakultetu, a o svom privatnom životu retko govori. Ipak, poznato je da se Nena razvela od svog supruga, a o toj temi… »
"Kao mlađa sam mogla da se ostvarim kao majka, ali se to nije dogodilo": Pevačica se razvela od muža, sada predaje na…
Blic 04.09.2024
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena svoju muzičku karijeru stavila je u drugi plan i danas predaje na jednom privatnom fakultetu, a o svom privatnom životu retko govori. Ipak, poznato je da se Nena razvela od svog supruga, a o toj temi… »
Vesti dana »

Zemljotres, iznenađenje veka, potpuni šok, senzacija nad senzacijama... Region i Evropa u neverici posle epske bruke Srbije: "Teško će ponovo da ubede Jokića"
Kurir pre 4 minutajoš 21 povezana

Idemo do čak 34 stepena, pa zahlađenje od ovog datuma! Cele nedelje gore alarmi, ima i da pljušti kiša i da grmi
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih

Protest ispred PU 29. novembar: Blokiran Bulevar despota Stefana (foto)
Blic pre 9 satijoš 3 povezane

Kako sam u istom danu gledao fudbalere i košarkaše Srbije - u Letoniji
BBC News pre 9 minutajoš 3 povezane