Povezane vesti
Glavni inžinjer u državnoj železnici osuđen na 15 godina zatvora zbog lažnog CV-a
N1 Info 04.09.2024
Glavni inžinjer u južnoafričkoj državnoj železnici (Prasa) osuđen je na 15 godina zatvora zbog toga što je falsifikovao svoj CV. Danijel Mtimkulu (49) bio je hvaljen zbog uspešne karijere, a posao šefa inžinjerskog odseka obavljao je pet godina… »
Glavni inženjer južnoafričkih železnica osuđen na 15 godina zbog falsifikovanja CV-a i nepostojećih diploma i doktorata
Insajder 04.09.2024
Glavni inžinjer u južnoafričkoj državnoj železnici (Prasa) osuđen je na 15 godina zatvora zbog toga što je falsifikovao svoj CV. Danijel Mtimkulu (49) bio je hvaljen zbog uspešne karijere, a posao šefa inžinjerskog odseka obavljao je pet godina… »
I to se dešava, ali u južnoj Africi Zbog lažnog CV-a osuđen na 15 godina zatvora
Dnevnik 04.09.2024
KEJP TAUN: Glavni inžinjer u južnoafričkoj državnoj železnici (Prasa) osuđen je na 15 godina zatvora zbog toga što je falsifikovao svoj CV. Danijel Mtimkulu (49) bio je hvaljen zbog uspešne karijere, a posao šefa inžinjerskog odseka obavljao je… »
Glavni inženjer u južnoafričkoj državnoj železnici osuđen na 15 godina zatvora zbog lažnog CV-ja
Euronews 04.09.2024
Glavni inženjer u južnoafričkoj državnoj železnici (Prasa) osuđen je na 15 godina zatvora zbog toga što je falsifikovao svoj CV. Danijel Mtimkulu (49) bio je hvaljen zbog uspešne karijere, a posao šefa inžinjerskog odseka obavljao je pet godina… »
Vesti dana »
Novak: Samo jedno mi se ne sviđa kod koučinga; Fonsekin sam fan
Sport klub pre 20 minutajoš 30 povezanih
Tužilaštvo: Određen pritvor za četvoro osumnjičenih za napad na studente kod Pravnog fakulteta
Insajder pre 20 minutajoš 12 povezanih
Ova folk pevačica je maćeha Anje Mit! Glumica se razvela od zgodnog pilota, a razvod roditelja teško podnela
Kurir pre 7 minutajoš 13 povezanih