Povezane vesti
Kossev: Dok predsednik u kasarni vojnike služi palačinkama, na severu Kosova nestaju srpski simboli
Danas 05.09.2024
U istom danu kada je uklonjen grb Republike Srbije i logo njenog Privremenog organa za Kosovsku Mitrovicu, te umesto njih postavljeni kosovski simboli, predsednik Srbije je u svom „privremenom nastanjenju“ u vojnoj kasarni u Loznici, pravio palačinke… »
Predsednik Vučić pripremio i poslužio palačinke vojnicima u Loznici (VIDEO)
Danas 05.09.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić pripremio je i poslužio palačinke vojnicima u kasarni „Podnarednik Momčilo Gavrić“ u Loznici. Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sećam se svojih vojničkih dana, kao i večite želje da u… »
(Foto, video) "Što mi dobro stoji kecelja": Vučić u kuhinji kasarne u Loznici spremao palačinke: "Da poslužim vojnike, to…
Blic 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je radnike u kuhinji kasarne "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici, gde je iskoristio priliku da se oproba u pravljenju palačinki. "Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sećam se svojih vojničkih dana… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 3 satajoš 32 povezane
VIDEO Tepić: Polila sam ih crvenom tečnošću kada je Đukanović počeo da pesniči moje kolege
Radio 021 pre 40 minutajoš 152 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih