Povezane vesti
De Minor pod upitnikom za Dejvis kup
B92 05.09.2024
Aleks de Minor je zaustavljen u četvrtfinalu US Opena, a kako stoje stvari, pod upitnikom je njegov nastup u Dejvis kupu. Teniser iz Sidneja je izgubio u tri seta od Britanca Džeka Drejpera, 6:3, 7:5, 6:2, a posle meča je priznao da se nije najbolje… »
Pegula: Nisam pravila greške, otud frustracije Švjontekove
Sportski žurnal 05.09.2024
Amerikanka pojasnila odlučujuće detalje pobede nad poljskom teniserkom. Američka teniserka Džesika Pegula srećna je zbog pobede nad Poljakinjom Igom Švjontek i plasmana u polufinale US opena, prenose američki mediji. Ona je jutros u četvrtfinalu pobedila… »
Pegula: Bila sam opuštena, verovala sam u sebe
Sport klub 05.09.2024
Ostvarila je Džesika Pegula najveću pobedu na US Openu u karijeri. Pobedila je prvu teniserku sveta za prvi plasman u četvrtfinale ovog gren slema. – O moj Bože, veoma sam srećna što sam u polufinalu. Igrala sam dobro, servirala dobro, riternirala dobro… »
Švjontek: Sazrela sam, više ne osećam toliki pritisak
Sport klub 05.09.2024
Prva teniserka sveta Iga Švjontek ponovo je ispala pre same završnice na US Openu. Ovog puta u četvrtfinalu zaustavila ju je Džesika Pegula. Nije Poljakinja ličila na sebe tokom meča, a sama priznaje da je najviše problema imala sa servisom. – Nisam… »
Vesti dana »

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel 197 dinara, benzin 179 dinara do 25. jula
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 29 povezanih

Evropska unija usvojila 18. paket sankcija Rusiji uz povlačenje veta Slovačke
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Dugoročna najava toplotnog talasa i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 30 povezanih

Oglasila se policija o napadu na Jovanovića: Predsednik opštine Budva brutalno pretučen na Slovenskoj Plaži
Mondo pre 12 minutajoš 25 povezanih

Premijer Macut o Predlogu zakona o udžbenicima: Od sledeće godine imaćemo nacionalnu grupu udžbenika
Insajder pre 3 satajoš 18 povezanih