Povezane vesti
Pegula: Nisam pravila greške, otud frustracije Švjontekove
Sportski žurnal 05.09.2024
Amerikanka pojasnila odlučujuće detalje pobede nad poljskom teniserkom. Američka teniserka Džesika Pegula srećna je zbog pobede nad Poljakinjom Igom Švjontek i plasmana u polufinale US opena, prenose američki mediji. Ona je jutros u četvrtfinalu… »
De Minor pod upitnikom za Dejvis kup
B92 05.09.2024
Aleks de Minor je zaustavljen u četvrtfinalu US Opena, a kako stoje stvari, pod upitnikom je njegov nastup u Dejvis kupu. Teniser iz Sidneja je izgubio u tri seta od Britanca Džeka Drejpera, 6:3, 7:5, 6:2, a posle meča je priznao da se nije najbolje… »
Švjontek: Sazrela sam, više ne osećam toliki pritisak
Sport klub 05.09.2024
Prva teniserka sveta Iga Švjontek ponovo je ispala pre same završnice na US Openu. Ovog puta u četvrtfinalu zaustavila ju je Džesika Pegula. Nije Poljakinja ličila na sebe tokom meča, a sama priznaje da je najviše problema imala sa servisom. –… »
Pegula: Bila sam opuštena, verovala sam u sebe
Sport klub 05.09.2024
Ostvarila je Džesika Pegula najveću pobedu na US Openu u karijeri. Pobedila je prvu teniserku sveta za prvi plasman u četvrtfinale ovog gren slema. – O moj Bože, veoma sam srećna što sam u polufinalu. Igrala sam dobro, servirala dobro, riternirala… »
Vesti dana »
Da li su protesti rešenje ili je taj način borbe postao prošlost – opozicija, istina i BIA, kako dalje?
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Velika pobeda zvezde: Sjajni crveno-beli savladali Monako u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp imenovao kongresmena Majka Volca za savetnika za nacionalnu bezbednost
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih
Novi Sad: Jednočasovni skup podrške uhapšenim tokom nedavnih protesta
Beta pre 5 satijoš 24 povezane