Povezane vesti
Verski lideri protiv rata i ekološke krize: Zajednički apel pape i velikog imama Džakarte
Insajder 05.09.2024
Papa Franja i veliki imam Džakarte potpisali su u četvrtak 5. septembra zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "verske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrevanja. Na sastanku posvećenom značaju međureligijskog dijaloga, kod… »
Papa i imam Džakarte uputili apel protiv vjerske instrumentalizacije sukoba
Slobodna Evropa 05.09.2024
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo i veliki imam Džakarte potpisali su u četvrtak zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "vjerske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrijavanja. Na sastanku posvećenom značaju… »
Papa i veliki imam Džakarte uputili apel protiv verske instrumentalizacije sukoba
Novi magazin 05.09.2024
Papa Franja i veliki imam Džakarte potpisali su danas zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "verske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrevanja. Na sastanku posvećenom značaju međureligijskog dijaloga, kod džamije Istiklal… »
Vesti dana »
Delez potvrdio da je podneo zahtev za pokretanje međunarodne arbitraže zbog uredbe o maržama
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Stellantis očekuje gubitak od 22 milijarde evra, akcije potonule 20 odsto
Auto blog pre 22 minutajoš 29 povezanih
VST odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane
Ubistvo nakon svađe u porodičnoj kući u Požarevcu: Muškarac (72) ubio brata
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 29 povezanih