Povezane vesti
Verski lideri protiv rata i ekološke krize: Zajednički apel pape i velikog imama Džakarte
Insajder 05.09.2024
Papa Franja i veliki imam Džakarte potpisali su u četvrtak 5. septembra zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "verske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrevanja. Na sastanku posvećenom značaju međureligijskog dijaloga, kod… »
Papa i imam Džakarte uputili apel protiv vjerske instrumentalizacije sukoba
Slobodna Evropa 05.09.2024
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo i veliki imam Džakarte potpisali su u četvrtak zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "vjerske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrijavanja. Na sastanku posvećenom značaju… »
Papa i veliki imam Džakarte uputili apel protiv verske instrumentalizacije sukoba
Novi magazin 05.09.2024
Papa Franja i veliki imam Džakarte potpisali su danas zajednički dokument kojim se poziva na akciju protiv "verske instrumentalizacije sukoba" i protiv globalnog zagrevanja. Na sastanku posvećenom značaju međureligijskog dijaloga, kod džamije Istiklal… »
Vesti dana »

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija razmatra prekid udara pred američkim ultimatumom i SAD pojačavaju pritisak
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 35 povezanih

Skupština Zaječara: Žandarmi, sukobi i sumnje u izbornu krađu
Serbian News Media pre 33 minutajoš 33 povezane

Dinamo Kijev izgubio, Zvezdi se smeši Kipar: Najmlađi tim Lige šampiona šokirao Ukrajince
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih

Poljska na nogama zbog dolaska Delija: Policija pokrenula operaciju “Beograd” pred meč Leh - Zvezda
Telegraf pre 12 minutajoš 25 povezanih