Повезане вести
Верски лидери против рата и еколошке кризе: Заједнички апел папе и великог имама Џакарте
Инсајдер 05.09.2024
Папа Фрања и велики имам Џакарте потписали су у четвртак 5. септембра заједнички документ којим се позива на акцију против "верске инструментализације сукоба" и против глобалног загревања. На састанку посвећеном значају… »
Папа и имам Џакарте упутили апел против вјерске инструментализације сукоба
Слободна Европа 05.09.2024
Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрањо и велики имам Џакарте потписали су у четвртак заједнички документ којим се позива на акцију против "вјерске инструментализације сукоба" и против глобалног загријавања. На састанку… »
Папа и велики имам Џакарте упутили апел против верске инструментализације сукоба
Нови магазин 05.09.2024
Папа Фрања и велики имам Џакарте потписали су данас заједнички документ којим се позива на акцију против "верске инструментализације сукоба" и против глобалног загревања. На састанку посвећеном значају међурелигијског… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Одбио да се тестира на дрогу па добио дебелу казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора и забрањено му управљање возилом четири месеца
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

Премијер Мацут састао се са делегацијом Кине: Најавио јачање економске и политичке сарадње
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана