Повезане вести

Верски лидери против рата и еколошке кризе: Заједнички апел папе и великог имама Џакарте

Верски лидери против рата и еколошке кризе: Заједнички апел папе и великог имама Џакарте

Инсајдер 05.09.2024
Папа Фрања и велики имам Џакарте потписали су у четвртак 5. септембра заједнички документ којим се позива на акцију против "верске инструментализације сукоба" и против глобалног загревања. На састанку посвећеном значају… »
Папа и имам Џакарте упутили апел против вјерске инструментализације сукоба

Папа и имам Џакарте упутили апел против вјерске инструментализације сукоба

Слободна Европа 05.09.2024
Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрањо и велики имам Џакарте потписали су у четвртак заједнички документ којим се позива на акцију против "вјерске инструментализације сукоба" и против глобалног загријавања. На састанку… »
Папа и велики имам Џакарте упутили апел против верске инструментализације сукоба

Папа и велики имам Џакарте упутили апел против верске инструментализације сукоба

Нови магазин 05.09.2024
Папа Фрања и велики имам Џакарте потписали су данас заједнички документ којим се позива на акцију против "верске инструментализације сукоба" и против глобалног загревања. На састанку посвећеном значају међурелигијског… »

Вести дана »