Povezane vesti
Moguća nestašica ulja na globalnom tržištu: Ima li Srbija razloga za brigu?
Radio 021 05.09.2024
Žetva suncokreta je na samom kraju, a prve prognoze kažu da ćemo zbog suše imati 10 do 15 odsto manji rod od desetogodišnjeg proseka. To je za RTS naveo Vladimir Miklič, rukovodilac Odeljenja za suncokret Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom… »
Moguća nestašica ulja na globalnom tržištu, ima li razloga za brigu u Srbiji?
Danas 05.09.2024
Žetva suncokreta je na samom kraju, a prve prognoze kažu da ćemo zbog suše imati 10 do 15 odsto manji rod od desetogodišnjeg proseka, kaže za RTS Vladimir Miklič, rukovodilac Odeljenja za suncokret Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu… »
Miklič za RTS: Srbija proizvede tri puta više ulja nego što je dovoljno za domaću potrošnju
RTS 05.09.2024
Žetva suncokreta je na samom kraju, a prve prognoze kažu da ćemo zbog suše imati 10 do 15 odsto manji rod od desetogodišnjeg proseka, kaže za RTS dr Vladimir Miklič, rukovodilac Odeljenja za suncokret Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

U narednih 48 sati može doći do izlivanja reka: Rhmz izdao upozorenje, u ovim delovima zemlje najkritičnije
Mondo pre 27 minutajoš 7 povezanih