Повезане вести

"Родитељи да набављају клима уређаје": Повереница каже да је потребно много више издвајања за образовање

"Родитељи да набављају клима уређаје": Повереница каже да је потребно много више издвајања за образовање

Телеграф 05.09.2024
Препоручујемо. Решавање проблема у школама и друштву доношењем правилника и формирањем радних група је постало образац, али не представља решавање проблема на свакодневном нивоу, рекла је за РТС повереница Бранкица Јанковић… »
Јанковић: У реду је да и родитељи купују климе за учионице

Јанковић: У реду је да и родитељи купују климе за учионице

Нишке вести 05.09.2024
„Не мислим да је то системски начин решавања проблема, али је у реду ако треба и ми да учествујемо“, навела је повереница на Радио телевизији Србије. Она је оценила да улагања државе у образовни систем и сређивање школа треба… »
Повереница: Једно од решења да родитељи купују клима уређаје за учионице

Повереница: Једно од решења да родитељи купују клима уређаје за учионице

Инсајдер 05.09.2024
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић упитана шта мисли о недостатку клима у школама казала је да једно од решења јесте да родитељи набављају клима уређаје у учионицама. 'Не мислим да је то системски начин… »
Повереница: У реду је да и родитељи набаве климе за учионице

Повереница: У реду је да и родитељи набаве климе за учионице

Радио 021 05.09.2024
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић упитана шта мисли о недостатку клима у школама казала је да једно од решења јесте да родитељи набављају клима уређаје за учионице. "Не мислим да је то системски начин… »
Часови скраћени због врућине, родитељи купују климе! Повереница Јанковић: "у најврелијим данима у школама деца да не буду у…

Часови скраћени због врућине, родитељи купују климе! Повереница Јанковић: "у најврелијим данима у школама деца да не буду у…

Блиц 05.09.2024
Решавање проблема у школама и друштву доношењем правилника и формирањем радних група је постало образац, али не представља решавање проблема на свакодневном нивоу, рекла је повереница Бранкица Јанковић. Повереница за заштиту… »
Повереница Бранкица Јанковић сматра да би било у реду да и родитељи купују климе за учионице

Повереница Бранкица Јанковић сматра да би било у реду да и родитељи купују климе за учионице

Данас 05.09.2024
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић упитана шта мисли о недостатку клима у школама казала је да једно од решења јесте да родитељи набављају клима уређаје у учионицама. „Не мислим да је то системски начин… »

Блиц 05.09.2024
Решавање проблема у школама и друштву доношењем правилника и формирањем радних група је постало образац, али не представља решавање проблема на свакодневном нивоу, рекла је повереница Бранкица Јанковић. Повереница за заштиту… »
"У реду је ако и родитељи треба да учествују": Бранкица Јанковић о куповини клима уређаја у школама

"У реду је ако и родитељи треба да учествују": Бранкица Јанковић о куповини клима уређаја у школама

НИН 05.09.2024
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић упитана шта мисли о недостатку клима у школама казала је да једно од решења јесте да родитељи набављају клима уређаје у учионицама. "У реду је где год да родитељи могу да… »
Повереница сматра да би било у реду да и родитељи купују климе за учионице

Повереница сматра да би било у реду да и родитељи купују климе за учионице

Нови магазин 05.09.2024
Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић упитана шта мисли о недостатку клима у школама казала је да једно од решења јесте да родитељи набављају клима уређаје у учионицама. "Не мислим да је то системски начин… »
Повереница: Потребно много више издвајања за образовање, сви проблеми се решавају правилницима

Повереница: Потребно много више издвајања за образовање, сви проблеми се решавају правилницима

РТС 05.09.2024
Решавање проблема у школама и друштву доношењем правилника и формирањем радних група је постало образац, али не представља решавање проблема на свакодневном нивоу, рекла је за РТС повереница Бранкица Јанковић. Повереница за… »

Вести дана »