Повезане вести

„Исекао ме је по лицу, јер нисам хтео да му дам 1.000 динара за дрогу“: Потресно признање младића са Звездаре на којег је…

„Исекао ме је по лицу, јер нисам хтео да му дам 1.000 динара за дрогу“: Потресно признање младића са Звездаре на којег је…

Нова 05.09.2024
: "Брат ми је тражио 1.000 динара да купи дрогу. Нисам желео да му дам. Извадио је нож и посекао ме", овако је Н.Ј. (26) инспекторима београдске полиције испричао како је задобио повреде у кући у Звездари. Расписана је потрага за… »
"Исекао ме је по лицу, јер нисам хтео да му дам: 1.000 динара за дрогу" Потресно признање младића са Звездаре на којег је…

"Исекао ме је по лицу, јер нисам хтео да му дам: 1.000 динара за дрогу" Потресно признање младића са Звездаре на којег је…

Блиц 05.09.2024
- Брат ми је тражио 1.000 динара да купи дрогу. Нисам желео да му дам. Извадио је нож и посекао ме - овако је Н.Ј. (26) инспекторима београдске полиције испричао како је задобио повреде у кући у Звездари. Расписана је потрага за… »
"Тражио ми 1.000 динара за дрогу, па ме посекао": Детаљи сукоба браће на Звездари, полиција испитује случај

"Тражио ми 1.000 динара за дрогу, па ме посекао": Детаљи сукоба браће на Звездари, полиција испитује случај

Мондо 05.09.2024
Расписана је потрага за нападачем, а током истраге утврдиће се да ли је ово и прави мотив обрачун браће. "Брат ми је тражио 1.000 динара да купи дрогу. Нисам желео да му дам. Извадио је нож и посекао ме", овако је Н.Ј. (26)… »
Примљен у болницу са озбиљним посекотинама: Рекао полицији да је за све крив брат

Примљен у болницу са озбиљним посекотинама: Рекао полицији да је за све крив брат

Дневник 05.09.2024
У КБЦ Звездара синоћ је примљен Н. Ј. (26) са посекотинама на руци и лицу. Незванично, повреде му је нанео брату након свађе и туче у кући у београдском насељу Звездара. Након указане лекарске помоћи он је пуштен на кућно… »
Хтео да убије брата због 1.000 динара: Младић (26) се борио као лав, посечен по руци и лицу

Хтео да убије брата због 1.000 динара: Младић (26) се борио као лав, посечен по руци и лицу

Телеграф 05.09.2024
Препоручујемо. "Брат ми је тражио 1.000 динара да купи дрогу. Нисам желео да му дам. Извадио је нож и посекао ме", овако је Н.Ј. (26) инспекторима београдске полиције испричао како је задобио повреде у кући у Звездари. Расписана… »

Вести дана »