Povezane vesti
„Isekao me je po licu, jer nisam hteo da mu dam 1.000 dinara za drogu“: Potresno priznanje mladića sa Zvezdare na kojeg je…
Nova 05.09.2024
: "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske policije ispričao kako je zadobio povrede u kući u Zvezdari. Raspisana je potraga za napadačem, a tokom… »
"Tražio mi 1.000 dinara za drogu, pa me posekao": Detalji sukoba braće na Zvezdari, policija ispituje slučaj
Mondo 05.09.2024
Raspisana je potraga za napadačem, a tokom istrage utvrdiće se da li je ovo i pravi motiv obračun braće. "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske… »
Primljen u bolnicu sa ozbiljnim posekotinama: Rekao policiji da je za sve kriv brat
Dnevnik 05.09.2024
U KBC Zvezdara sinoć je primljen N. J. (26) sa posekotinama na ruci i licu. Nezvanično, povrede mu je naneo bratu nakon svađe i tuče u kući u beogradskom naselju Zvezdara. Nakon ukazane lekarske pomoći on je pušten na kućno lečenje. Policija je raspisala… »
Hteo da ubije brata zbog 1.000 dinara: Mladić (26) se borio kao lav, posečen po ruci i licu
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske policije ispričao kako je zadobio povrede u kući u Zvezdari. Raspisana je potraga za napadačem… »
Vesti dana »
Protest zbog policijske brutalnosti u Valjevu završen projekcijom filma Presedan
Serbian News Media pre 57 minutajoš 27 povezanih
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Serbian News Media pre 5 satijoš 31 povezana
Ptice lete, ali leti i Domen Prevc: Slovenija ima olimpijskog šampiona
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Poljoprivrednik Vidojević: Od srede radikalizacija protesta ako zahtevi ne budu ispunjeni, aktuelne blokade samo upozorenje
Insajder pre 7 satijoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: večeras kiša i sneg na planinama, sutra hladno i vetrovito sa snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih