Povezane vesti

„Isekao me je po licu, jer nisam hteo da mu dam 1.000 dinara za drogu“: Potresno priznanje mladića sa Zvezdare na kojeg je…

„Isekao me je po licu, jer nisam hteo da mu dam 1.000 dinara za drogu“: Potresno priznanje mladića sa Zvezdare na kojeg je…

Nova 05.09.2024
: "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske policije ispričao kako je zadobio povrede u kući u Zvezdari. Raspisana je potraga za napadačem, a tokom… »
"Isekao me je po licu, jer nisam hteo da mu dam: 1.000 dinara za drogu" Potresno priznanje mladića sa Zvezdare na kojeg je…

"Isekao me je po licu, jer nisam hteo da mu dam: 1.000 dinara za drogu" Potresno priznanje mladića sa Zvezdare na kojeg je…

Blic 05.09.2024
- Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me - ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske policije ispričao kako je zadobio povrede u kući u Zvezdari. Raspisana je potraga za napadačem, a tokom… »
Primljen u bolnicu sa ozbiljnim posekotinama: Rekao policiji da je za sve kriv brat

Primljen u bolnicu sa ozbiljnim posekotinama: Rekao policiji da je za sve kriv brat

Dnevnik 05.09.2024
U KBC Zvezdara sinoć je primljen N. J. (26) sa posekotinama na ruci i licu. Nezvanično, povrede mu je naneo bratu nakon svađe i tuče u kući u beogradskom naselju Zvezdara. Nakon ukazane lekarske pomoći on je pušten na kućno lečenje. Policija je… »
"Tražio mi 1.000 dinara za drogu, pa me posekao": Detalji sukoba braće na Zvezdari, policija ispituje slučaj

"Tražio mi 1.000 dinara za drogu, pa me posekao": Detalji sukoba braće na Zvezdari, policija ispituje slučaj

Mondo 05.09.2024
Raspisana je potraga za napadačem, a tokom istrage utvrdiće se da li je ovo i pravi motiv obračun braće. "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske… »
Hteo da ubije brata zbog 1.000 dinara: Mladić (26) se borio kao lav, posečen po ruci i licu

Hteo da ubije brata zbog 1.000 dinara: Mladić (26) se borio kao lav, posečen po ruci i licu

Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. "Brat mi je tražio 1.000 dinara da kupi drogu. Nisam želeo da mu dam. Izvadio je nož i posekao me", ovako je N.J. (26) inspektorima beogradske policije ispričao kako je zadobio povrede u kući u Zvezdari. Raspisana je potraga za… »

Vesti dana »