Povezane vesti
"Moja vila je dobila i lokaciju, na Guglu piše 'Vila Jovane Jeremić!'" Voditeljka zagrmela zbog prozivki: "Koja javna…
Blic 05.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je dobila vilu u Grockoj od svog dečka Dragana Stankovića. Mnogi su se pitali da li je zaista luksuzna nekretnina na njeno ime, a ona je sad otkrila istinu. - Moja vila je dobila i lokaciju, na Guglu… »
"Moja Vila je dobila lokaciju, na Guglu piše ''Vila Jovane Jeremić": Voditeljka zagrmela zbog prozivki: Koja javna ličnost…
Kurir 05.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je dobila vilu u Grockoj od svog dečka Dragana Stankovića. Mnogi su se pitali da li je zaista luksuzna nekretnina na njeno ime, a ona je sad otkrila istinu. - Moja vila je dobila i lokaciju, na Guglu… »
Voditeljka zagrmela zbog prozivki: "Moja vila je dobila lokaciju na Guglu, to je sad geografski pojam"
Mondo 05.09.2024
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je dobila vilu u Grockoj od svog dečka Dragana Stankovića. Nakon što se Jovana Jeremić pohvalila da je od dečka dobila nekretinu na poklon, mnogi su se pitali da li je zaista luksuzna vila na njeno… »
Vesti dana »
Student prava: Cilj Vučićevog poziva na dijalog – njegova simulacija, upućen posle dva meseca vređanja i targetiranja
N1 Info pre 2 satajoš 43 povezane
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac 'neponovljive rečenice'
BBC News pre 41 minutajoš 38 povezanih
Digla se magla nad Srbijom, krenulo je: Kragujevčani podržali ispred Palate pravde porodicu Milivojević čiji je sin poginuo u „namenskoj” u Lučanima
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
(Foto) jezive fotografije sudara autobusa u Zemunu: Deo vozila smrskan do neprepoznatljivosti: Sumnja se da je ovako došlo do nesreće
Blic pre 18 minutajoš 21 povezana