Povezane vesti
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
Politika 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. „EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
RTV 05.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad… »
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: Rudariće se samo uz garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi i prirodu
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će se rudariti litijum isključivo ako dobijemo garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi, vodu, reke, vazduh i kvalitet života i dodao da sva prirodna bogatstva i ekonomski potencijal jedne… »
Vesti dana »

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTS pre 3 minutajoš 3 povezane

Blagojević stao pred novinare posle Vojvodine, imao je i poruku za navijače: ""Hajde da zajedno..."
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih

Srbija odbacuje optužbe Vjose Osmani o ratnoj retorici: Oglasio se MSP Srbije: Još jedan pokušaj skretanja pažnje sa progona Srba na KiM
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Ko je Andrej Babiš, čija je partija ubedljivo pobedila na izborima u Češkoj?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana