Povezane vesti
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
Politika 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. „EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
RTV 05.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad… »
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: Rudariće se samo uz garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi i prirodu
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će se rudariti litijum isključivo ako dobijemo garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi, vodu, reke, vazduh i kvalitet života i dodao da sva prirodna bogatstva i ekonomski potencijal jedne… »
Vesti dana »

Poslanici nastavili rad raspravom o amandmanima na predloge medijskih zakona
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

POČEO LETNJI RASPUST ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA: Osmaci malu maturu polažu 23,24 i 25. juna
Pirotske vesti pre 52 minutajoš 19 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 16. do 22. juna. U petak dvadesetčetvoročasovna akcija „Alcohol and Drugs Marathon“
Plus online pre 3 satajoš 21 povezana

IDF: Do sada iranske rakete bile usmerene na Tel Aviv, Haifu i Beršebu
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih