Povezane vesti
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
Politika 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. „EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: EU je naše strateško opredeljenje, ali nećemo da pokidamo druge mostove
RTV 05.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad… »
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas iako je EU strateško opredeljenje Srbije, to ne znači da Srbija treba da pokida sve druge mostove i da sa drugima ne razgovara. "EU je naše strateško opredeljenje, ali to ne znači da mi sad treba da… »
Vučević: Rudariće se samo uz garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi i prirodu
Euronews 05.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će se rudariti litijum isključivo ako dobijemo garancije da to ne ugrožava zdravlje ljudi, vodu, reke, vazduh i kvalitet života i dodao da sva prirodna bogatstva i ekonomski potencijal jedne… »
Vesti dana »
Težak lančani sudar u Markovcu: automobili slupani, saobraćaj otežan
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 3 satajoš 41 povezana
Portparol Evropske komisije: Evropa i SAD dele odgovornost za mir
Politika pre 2 satajoš 44 povezane
Zablistali reprezentativci Srbije: Dva meča u ABA ligi - i to sjajna
Večernje novosti pre 1 satjoš 21 povezana
VIDEO Protest u Šidu: Grupa studenata pešačila od Sremske Mitrovice do Šida
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih