Повезане вести
Новинар Н1: Гледао сам физиономије војника, уморни смо од Вучићевог рејтинга (видео)
Политика 05.09.2024
Вељко Пајовић гледао је снимак Александра Вучића из лозничке касарне, када је председник припремао и служио палачинке војницима и закључио како су сви "чудни". - Ја сам тамо видео доста тих војника који седе за столовима… »
Пајовић: Вучић који прави палачинке у касарни – да ли нам се ово стварно дешава?
Н1 Инфо 05.09.2024
Делује као да је прави роцк'н'ролл у Србији кренуо са Рибљом чорбом, а Бора Ђорђевић донео је тај бунт индивидуализма међу младе који су васпитавани у колективистичком духу, оцењује репортер Н1 Вељко Пајовић. Коментаришући… »
Вељко Пајовић о Вучићу који прави палачинке: Да ли је могуће да нам се то дешава и да ми то гледамо?
Данас 05.09.2024
Репортер Н1 Вељко Пајовић је коментаришући главне теме у домаћим медијима рекао да га је призор председника Србије који прави палачинке војницима у касарни натерао да се запита шта нам се то догађа и да ли смо ми нормални што то… »
Вести дана »
Ланчани удес у Марковцу, полиција и хитна стигли на лице места, саобраћај у прекиду
Топ пресс пре 4 сатијош 38 повезаних
Портпарол Европске комисије: Европа и САД деле одговорност за мир
Политика пре 2 сатајош 44 повезане
ВИДЕО Протест у Шиду: Група студената пешачила од Сремске Митровице до Шида
Радио 021 пре 2 сатајош 18 повезаних