Povezane vesti
"Znaš ti ko sam ja, ovo je moj grad!": Diskriminacija dečaka u Zrenjaninu uznemirila Srbiju
NIN 05.09.2024
Tri brata su imala običaj da svakog vikenda posete bioskop u Zrenjaninu, radujući se zajedničkom druženju uz neki novi film na repertoaru. Međutim, njihovo druženje u nedelju prekinula je nemila situacija, zbog koje njihovi roditelji više nisu… »
Nižu se zahtevi za smenu Vere Milošev, funkcionerke iz Zrenjanina koja je vikala na dečaka: „Kod nas je probudila strah…
Nova 05.09.2024
: Članovi Udruženja za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga "Plavi krug" i roditelji dece koja pohađaju Osnovnu i srednju školu za decu sa smetnjama u razvoju "9. maj" su danas tražili smenjivanje pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina… »
Bahata funkcionerka Zrenjanina i "znaš li ti ko sam: Ja?!" Novi detalji u slučaju koji je zgrozio javnost Srbije: Svi akteri…
Blic 05.09.2024
Svi učesnici verbalnog napada na tri dečaka, od kojih je jedan sa smetnjama u razvoju, saslušani su u Policijskoj upravi u Zrenjaninu, nezvanično saznaje "Blic" iz izvora u zrenjaninskoj policiji. Takođe, zaštitnik građana Zoran Pašalić otkrio je… »
Udruženje za pomoć osobama sa autizmom traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina
Novi magazin 05.09.2024
Članovi Udruženja za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga "Plavi krug" i roditelji dece koja pohađaju Osnovnu i srednju školu za decu sa smetnjama u razvoju "9. maj" su danas tražili ;smenjivanje pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina… »
"Znaš ti ko sam: Ja?!" Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina vikala na dečaka sa smetnjama u razvoju, a njegovoj tetki…
Blic 05.09.2024
Građane Zrenjanina duboko je potresla vest da se pomoćnica gradonačelnika tog grada Vera Milošev upustila u verbalnu raspravu sa tri maloletna dečaka, od koji je jedan sa smetnjama u razvoju, kome je poručila da "mu nije mesto u bioskopu", a… »
Traži se smena funkcionerke koja je napala dečaka u Zrenjaninu: Vikala na dete koje ne govori, pitala ga „Znaš li ti ko…
Nova 05.09.2024
: Odbornička grupa Zrenjanin protiv nasilja - Biramo Zrenjanin zatražila je danas ostavku pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina povodom incidenta u kom je napadnut dečak sa razvojnim problemima. Naime, radi se o slučaju o kom je ranije izvestio SSP, a… »
Zrenjanin protiv nasilja: Zamenica gradonačelnika da podnese ostavku zbog vređanja dečaka
Danas 05.09.2024
Odbornička grupa „Zrenjanin protiv nasilja – Biramo Zrenjanin“ oglasila se danas povodom incidenta u kom je verbalno napadnut dečak sa razvojnim problemima, a u kojem je, kako tvrde, učestvovala i pomoćnica gradonačelnika Vera Milošev… »
Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina detetu sa smetnjama u razvoju branila da ide u bioskop: „Ne sme više ovde da dolazi…
Danas 04.09.2024
Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev i njen prijatelj, verbalno su napali i pretili trojici dečaka u bioskopu u nedelju uveče u Zrenjaninu, od kojih je najmlađi sa problemima u razvoju. Kako kaže otac ovog dečaka, Sava Mihajlović… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane