Повезане вести
"Знаш ти ко сам ја, ово је мој град!": Дискриминација дечака у Зрењанину узнемирила Србију
НИН 05.09.2024
Три брата су имала обичај да сваког викенда посете биоскоп у Зрењанину, радујући се заједничком дружењу уз неки нови филм на репертоару. Међутим, њихово дружење у недељу прекинула је немила ситуација, због које њихови… »
Нижу се захтеви за смену Вере Милошев, функционерке из Зрењанина која је викала на дечака: „Код нас је пробудила страх који…
Нова 05.09.2024
: Чланови Удружења за помоћ особама са аутизмом Средњобанатског округа "Плави круг" и родитељи деце која похађају Основну и средњу школу за децу са сметњама у развоју "9. мај" су данас тражили смењивање помоћнице… »
Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…
Блиц 05.09.2024
Сви учесници вербалног напада на три дечака, од којих је један са сметњама у развоју, саслушани су у Полицијској управи у Зрењанину, незванично сазнаје "Блиц" из извора у зрењанинској полицији. Такође, заштитник грађана Зоран… »
Удружење за помоћ особама са аутизмом тражи смену помоћнице градоначелника Зрењанина
Нови магазин 05.09.2024
Чланови Удружења за помоћ особама са аутизмом Средњобанатског округа "Плави круг" и родитељи деце која похађају Основну и средњу школу за децу са сметњама у развоју "9. мај" су данас тражили ;смењивање помоћнице… »
"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…
Блиц 05.09.2024
Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да "му није место у… »
Тражи се смена функционерке која је напала дечака у Зрењанину: Викала на дете које не говори, питала га „Знаш ли ти ко сам…
Нова 05.09.2024
: Одборничка група Зрењанин против насиља - Бирамо Зрењанин затражила је данас оставку помоћнице градоначелника Зрењанина поводом инцидента у ком је нападнут дечак са развојним проблемима. Наиме, ради се о случају о ком је… »
Зрењанин против насиља: Заменица градоначелника да поднесе оставку због вређања дечака
Данас 05.09.2024
Одборничка група „Зрењанин против насиља – Бирамо Зрењанин“ огласила се данас поводом инцидента у ком је вербално нападнут дечак са развојним проблемима, а у којем је, како тврде, учествовала и помоћница градоначелника Вера… »
Помоћница градоначелника Зрењанина детету са сметњама у развоју бранила да иде у биоскоп: „Не сме више овде да долази, не…
Данас 04.09.2024
Помоћница градоначелника Зрењанина Вера Милошев и њен пријатељ, вербално су напали и претили тројици дечака у биоскопу у недељу увече у Зрењанину, од којих је најмлађи са проблемима у развоју. Како каже отац овог дечака… »
Вести дана »

У Србији данас нестабилно време, издато упозорење: Киша и пљускови са грмљавином
Данас пре 15 минутајош 30 повезаних

Снимак напада дроном на другу највећу рафинерију у Русији: Уследила снажна експлозија
Правда пре 1 сатјош 13 повезаних

Атаман на корак од историје! Једна победа дели Турчина од кошаркашке бесмртности: Прилика да стане уз Жоца, Карија, Дуду...
Курир пре 20 минутајош 14 повезаних

Земунски полумаратон мења јавни превоз: Измене на више аутобуских линија ГСП
Еуроневс пре 2 сатајош 7 повезаних