Повезане вести

"Знаш ти ко сам ја, ово је мој град!": Дискриминација дечака у Зрењанину узнемирила Србију

"Знаш ти ко сам ја, ово је мој град!": Дискриминација дечака у Зрењанину узнемирила Србију

НИН 05.09.2024
Три брата су имала обичај да сваког викенда посете биоскоп у Зрењанину, радујући се заједничком дружењу уз неки нови филм на репертоару. Међутим, њихово дружење у недељу прекинула је немила ситуација, због које њихови… »
Нижу се захтеви за смену Вере Милошев, функционерке из Зрењанина која је викала на дечака: „Код нас је пробудила страх који…

Нижу се захтеви за смену Вере Милошев, функционерке из Зрењанина која је викала на дечака: „Код нас је пробудила страх који…

Нова 05.09.2024
: Чланови Удружења за помоћ особама са аутизмом Средњобанатског округа "Плави круг" и родитељи деце која похађају Основну и средњу школу за децу са сметњама у развоју "9. мај" су данас тражили смењивање помоћнице… »
Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…

Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…

Блиц 05.09.2024
Сви учесници вербалног напада на три дечака, од којих је један са сметњама у развоју, саслушани су у Полицијској управи у Зрењанину, незванично сазнаје "Блиц" из извора у зрењанинској полицији. Такође, заштитник грађана Зоран… »
Удружење за помоћ особама са аутизмом тражи смену помоћнице градоначелника Зрењанина

Удружење за помоћ особама са аутизмом тражи смену помоћнице градоначелника Зрењанина

Нови магазин 05.09.2024
Чланови Удружења за помоћ особама са аутизмом Средњобанатског округа "Плави круг" и родитељи деце која похађају Основну и средњу школу за децу са сметњама у развоју "9. мај" су данас тражили ;смењивање помоћнице… »
"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…

"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…

Блиц 05.09.2024
Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да "му није место у… »
Тражи се смена функционерке која је напала дечака у Зрењанину: Викала на дете које не говори, питала га „Знаш ли ти ко сам…

Тражи се смена функционерке која је напала дечака у Зрењанину: Викала на дете које не говори, питала га „Знаш ли ти ко сам…

Нова 05.09.2024
: Одборничка група Зрењанин против насиља - Бирамо Зрењанин затражила је данас оставку помоћнице градоначелника Зрењанина поводом инцидента у ком је нападнут дечак са развојним проблемима. Наиме, ради се о случају о ком је… »
Зрењанин против насиља: Заменица градоначелника да поднесе оставку због вређања дечака

Зрењанин против насиља: Заменица градоначелника да поднесе оставку због вређања дечака

Данас 05.09.2024
Одборничка група „Зрењанин против насиља – Бирамо Зрењанин“ огласила се данас поводом инцидента у ком је вербално нападнут дечак са развојним проблемима, а у којем је, како тврде, учествовала и помоћница градоначелника Вера… »
Помоћница градоначелника Зрењанина детету са сметњама у развоју бранила да иде у биоскоп: „Не сме више овде да долази, не…

Помоћница градоначелника Зрењанина детету са сметњама у развоју бранила да иде у биоскоп: „Не сме више овде да долази, не…

Данас 04.09.2024
Помоћница градоначелника Зрењанина Вера Милошев и њен пријатељ, вербално су напали и претили тројици дечака у биоскопу у недељу увече у Зрењанину, од којих је најмлађи са проблемима у развоју. Како каже отац овог дечака… »

Вести дана »