Повезане вести
Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…
Блиц 05.09.2024
Сви учесници вербалног напада на три дечака, од којих је један са сметњама у развоју, саслушани су у Полицијској управи у Зрењанину, незванично сазнаје "Блиц" из извора у зрењанинској полицији. Такође, заштитник грађана Зоран… »
"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…
Блиц 05.09.2024
Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да "му није место у… »
"Знаш ти ко сам ја": Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју?
Телеграф 05.09.2024
Препоручујемо. Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да… »
Вести дана »
У јулу 2026. године: Влада Јапана оснива нову обавештајну агенцију
Курир пре 50 минутајош 1 повезана
Трамп предвиђа колапс Европе у наредних 20 година: Стигао оштар одговор из Немачке: "Нису нам потребни спољни савети"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Гашић: Хелезове изјаве о „сарајевском сафарију“ ратнохушкачка пропаганда, међународни партнери да реагују
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана