Повезане вести

Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…

Бахата функционерка Зрењанина и "знаш ли ти ко сам: Ја?!" Нови детаљи у случају који је згрозио јавност Србије: Сви актери…

Блиц 05.09.2024
Сви учесници вербалног напада на три дечака, од којих је један са сметњама у развоју, саслушани су у Полицијској управи у Зрењанину, незванично сазнаје "Блиц" из извора у зрењанинској полицији. Такође, заштитник грађана Зоран… »
"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…

"Знаш ти ко сам: Ја?!" Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју, а његовој тетки показала…

Блиц 05.09.2024
Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да "му није место у… »
"Знаш ти ко сам ја": Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју?

"Знаш ти ко сам ја": Помоћница градоначелника Зрењанина викала на дечака са сметњама у развоју?

Телеграф 05.09.2024
Препоручујемо. Грађане Зрењанина дубоко је потресла вест да се помоћница градоначелника тог града Вера Милошев упустила у вербалну расправу са три малолетна дечака, од који је један са сметњама у развоју, коме је поручила да… »

Вести дана »