Povezane vesti
Bahata funkcionerka Zrenjanina i "znaš li ti ko sam: Ja?!" Novi detalji u slučaju koji je zgrozio javnost Srbije: Svi akteri…
Blic 05.09.2024
Svi učesnici verbalnog napada na tri dečaka, od kojih je jedan sa smetnjama u razvoju, saslušani su u Policijskoj upravi u Zrenjaninu, nezvanično saznaje "Blic" iz izvora u zrenjaninskoj policiji. Takođe, zaštitnik građana Zoran Pašalić otkrio je u… »
"Znaš ti ko sam: Ja?!" Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina vikala na dečaka sa smetnjama u razvoju, a njegovoj tetki pokazala…
Blic 05.09.2024
Građane Zrenjanina duboko je potresla vest da se pomoćnica gradonačelnika tog grada Vera Milošev upustila u verbalnu raspravu sa tri maloletna dečaka, od koji je jedan sa smetnjama u razvoju, kome je poručila da "mu nije mesto u bioskopu", a njegovoj… »
"Znaš ti ko sam ja": Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina vikala na dečaka sa smetnjama u razvoju?
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. Građane Zrenjanina duboko je potresla vest da se pomoćnica gradonačelnika tog grada Vera Milošev upustila u verbalnu raspravu sa tri maloletna dečaka, od koji je jedan sa smetnjama u razvoju, kome je poručila da "mu nije mesto u bioskopu"… »
Vesti dana »
Evo šta je rekao vozač šlepera posle sudara u kom je poginula teniserka Tatjana Jecmenica: "Sekunde su bile u pitanju, njihov auto je išao direktno na njega"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
"Umorni, ali ne odustaju": Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Danas sunčano, već sutra promena vremena: RHMZ najavljuje pad temperature i sneg
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Radio sto plus pre 28 minutajoš 14 povezanih
Starmer u Minhenu: Evropa mora da "odvrati agresiju" i da bude spremna za borbu
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih