Povezane vesti
"Mislio sam da ovaj dan neću doživeti" Kristijan oženio sina pa otkrio kakva je snajka: Zovem je večni student
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. Bivši učesnik "Zadruge", Kristijan Golubović, oženio je najstarijeg sina, Lazara. Crkveno venčanje održalo se u strogoj tajnosti, u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde se okupila najbliža rodbina i prijatelji. Kristijan je kasnio na… »
Ekskluzivne slike sa svadbe Kristijanovog sina: Ispred crkve crni mercedesi, dečaci u belim odelima a mlada...
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. Bivši učesnik "Zadruge", Kristijan Golubović, oženio je najstarijeg sina, Lazara Đukića. Crkveno venčanje održalo se u strogoj tajnosti, u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde se okupila najbliža rodbina i prijatelji. Ekipa Telegrafa… »
Ja sam mu sve što ima Oglasio se Kristijan Golubović nakon vesti da ženi sina
Alo 05.09.2024
Golubović se oglasio ovim povodom i potvrdio radosne vesti. Kristijan Golubović danas ženi sina Lazara Đukića. Venčanje se održava u Sabornoj crkvi u Beogradu, a slavlje se potom nastavlja van grada. Golubović se oglasio ovim povodom i potvrdio… »
Saznajemo: Kristijan Golubović ženi sina! Zakazano crkveno venčanje u Beogradu, pa sledi gala fešta van grada
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. Rijaliti igrač Kristijan Golubović danas, 5. septembra, ženi sina Lazara. Kako ekskluzivno saznajemo, Lazar će imati crkveno venčanje u Beogradu, a slavlje se potom nastavlja van grada. Lazar privatan život krije od javnosti, zbog… »
“Ja sam mu sve što ima!” Kristijan se oglasio za Telegraf nakon vesti da ženi sina, progovorio o porodici
Telegraf 05.09.2024
Bivši učesnik "Zadruge", Kristijan Golubović, ženi sina Lazara Đukića. Kako smo ekskluzivno saznali, venčanje se održava u Sabornoj crkvi u Beogradu, a slavlje se potom nastavlja van grada. Ovim povodom kontaktirali smo Golubovića, koji nije krio… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 56 minutajoš 25 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Nemci „udarili“ na Henesa: „Posle debakla u Srbiji, stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 4 satijoš 11 povezanih