Povezane vesti
„Džejms Din među serijama”: Kako je nastao televizijski hit „Moj takozvani život”
Južne vesti 05.09.2024
Emmanuel Lafont/ Showtime Vini Holcman, scenaristkinja serije Moj takozvani život Kada se 1994. godine pojavila nova srednjoškolska serija o tinejdžerki Anđeli Čejs, lansirala je karijere Kler Dejns i Džareda Leta, a odrastanje opisala na autentičan… »
„Džejms Din među serijama“: Kako je nastao televizijski hit „Moj takozvani život”
Blic 05.09.2024
Kada se 1994. godine pojavila nova srednjoškolska serija o tinejdžerki Anđeli Čejs, lansirala je karijere Kler Dejns i Džareda Leta, a odrastanje opisala na autentičan način koji do tada nije viđen na malim ekranima. Autorka ove serije objašnjava na koji… »
"Džejms Din među serijama": Kako je nastao televizijski hit "Moj takozvani život”
NIN 05.09.2024
Kada se 1994. godine pojavila nova srednjoškolska serija o tinejdžerki Anđeli Čejs, lansirala je karijere Kler Dejns i Džareda Leta, a odrastanje opisala na autentičan način koji do tada nije viđen na malim ekranima. Autorka ove serije objašnjava na koji… »
Vesti dana »
Denver pobedio Portland posle produžetka, novi tripl-dabl Jokića
Radio sto plus pre 48 minutajoš 26 povezanih
Modžtaba Hamnei u komi?! Iranski vođa navodno u teškom stanju nakon ranjavanja: "On ne upravlja zemljom"
Mondo pre 13 minutajoš 14 povezanih
'Nijedan čovek do sada ovo nije video': Artemis Dva otišao najdalje od Zemlje u istoriji
BBC News pre 13 minutajoš 10 povezanih
PROLEĆNI PREOKRET: Posle oblačnog jutra stiže sunce, ali sledi naglo zahlađenje i mogući mraz!
Glas juga pre 22 minutajoš 13 povezanih
(Uživo) „Cela zemlja će biti uništena za noć!“ Tramp preti da će gađati civile, Iran mladima: „Formirajte žive lance“
Mondo pre 42 minutajoš 8 povezanih