Povezane vesti
VIDEO Nova.rs sa svetskim šampionom u Zagrebu: „Srbija zaslužila da igra finale Igara, srećan sam zbog Bonge u…
Nova 05.09.2024
: Zagreb je ovog četvrtka postao košarkaški centar Evrope. Velike zvezde evropske i svetske košarke okupilo je sećanje na Dražena Petrovića, tragično stradalog Mocarta košarke koji je rođen pre 60 godina, a legenda o njemu i dalje živi. Andreas… »
Sam krem Evropske košarke u Zagrebu: Bek Bajerna ponosan što je pozvan!
Hot sport 05.09.2024
Zaista prelep događaj u Zagrebu. Aca Petrović je u čast svog brata Dražena Petrovića organizovao memorijalnu utakmicu, u kojoj će učestvovati sam krem Evropske košarke. Jedan od učesnika je i bek Bajerna, kao i nemačke reprezentacije Andreas… »
"Srećan sam zbog Bonge, Srbija je zaslužila zlato"
B92 05.09.2024
Nemački košarkaš Andreas Obst počastvovan je podatkom da će učestvovati u utakmici koja se u Areni Zagreb igra u čast Dražena Petrovića. "Veoma sam uzbuđen zbog toga, što je došao u Minhen, imali smo dobre momente u reprezentaciji. Imamo dosta… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana