Povezane vesti
Mata nastavlja u Australiji
Sportski žurnal 05.09.2024
Španac zadužio opremu Vestern Sidnej Vonderersa. Španski fudbaler Huan Mata potpisao je ugovor sa Vestern Sidnej Vonderersom. Mata je bio bez angažmana od januara, posle rastanka s Visel Kobeom. - Vrlo sam uzbuđen što dolazim u jedini australijski… »
"Radujem se novom šampionatu": Čuveni španski fudbaler nastavlja karijeru na neočekivanom mestu
Večernje novosti 05.09.2024
Španski fudbaler Huan Mata potpisao je ugovor sa ekipom Vestern Sidnej Vonderers. FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY Mata (36) je bio bez angažmana od januara ove godine, pošto je raskinuo ugovor sa ekipom Visel Kobe. - Veoma sam uzbuđen… »
Mata konačno pronašao klub
B92 05.09.2024
Huan Mata, nekadašnji igrač Čelsija i Mančester junajteda, konačno ima novi klub. Kako je preneo BBC, iskusni španski fudbaler je potpisao ugovor sa ekipom Vestern Sidnej Vonderersa. Mata će u ovom klubu iz Australije provesti godinu dana. Inače… »
Huan Mata počinje novu avanturu – igraće u Australiji
Sport klub 05.09.2024
Huan Mata karijeru nastavlja u Australiji. Španac je potpisao jednogodišnji ugovor sa Vestern Sidnej Vonderersima i to kao slobodan igrač jer je bez angažmana od januara 2024. kada se rastao sa Visel Kobeom. „Veoma sam uzbuđen što dolazim u jedini… »
Vesti dana »
Sneg počeo da pada! Stiglo drastično zahlađenje u Srbiju, a u ovom gradu temperatura i dalje 17 stepeni
Mondo pre 23 minutajoš 22 povezane
Beograd: Studenti stigli do Mostarske petlje, aplauzima ih dočekalo nekoliko stotina građana
Beta pre 48 minutajoš 44 povezane
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 36 minutajoš 39 povezanih