Povezane vesti
Rade Krunić: Zvezda je uvek bila san, možemo mnogo uz navijače
Politika 05.09.2024
Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu, izjavio je danas novi fudbaler „crveno-belih” Rade Krunić. Krunić je pre dva dana potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On se trenutno nalazi u Holandiji zbog reprezentativnih… »
„Konačno sam došao u Zvezdu, dupla kruna realna - već dugo dominiramo srpskim fudbalom“
Sportski žurnal 05.09.2024
Rade Krunić je rekao da je pratio Zvezdu poslednjih godina i da je realno da klub nastavi dominaciju u srpskom fudbalu. Novi fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić rekao je danas da jedva čeka da zaigra za novu ekipu i da očekuje da crveno-beli i ove godine… »
Krunić: "Ostvario sam dečački san"
B92 05.09.2024
Rade Krunić, novi fudbaler Crvene zvezde, sumirao je prve utiske po dolasku u beogradski klub. "Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim… »
Predstavljen Rade Krunić: "Ispunjen dečački san, možemo dosta u Ligi šampiona"
Sportske.net 05.09.2024
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Radeta Krunića kao novo pojačanje. Nekadašnji član Milana i Fenerbahčea ispunio je svoju dečačku želju i potpisao je za voljeni klub. "Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i… »
Krunić: Naježim se kad pomislim na navijače Zvezde
Sport klub 05.09.2024
Rade Krunić je sa reprezentacijom BiH u Holandiji, a u bazi selekcije u Ajndhovenu podigao je Zvezdin dres. Zvanična promocija biće uoči debitantske utakmice sa Napretkom, a prve izjave kao igrač Zvezde dao je za zvaničan sajt kluba. „Osećam se čarobno… »
"Dupla kruna je realna, a Evropa..." Reči Radeta Krunića će obradovati sve "delije"
Večernje novosti 05.09.2024
Novi fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić se nalazi u Holandiji usled reprezentativnih obaveza, ali ne krije oduševljenje i nestrpljenje da obuče crveno-beli dres i ostvari dečački san. FOTO: FK Crvena zvezda Sjajni fudbaler je rekao da je presrećan što će… »
Vesti dana »

Došao je ko je došao... Suzana Jovanović uplakana održala emotivan govor na pomenu
Hello pre 13 minutajoš 32 povezane

Nevreme uništilo Čačak! Drveće pada po ulicama, auto oštećen, tragedija izbegnuta (foto)
Alo pre 3 minutajoš 35 povezanih

P onovo nije izglasan potpredsednik u Kosovskoj Skupštini iz redova srpske zajednice
Serbian News Media pre 23 minutajoš 22 povezane

Ubijen nekadašnji šef ukrajinskog parlamenta Andrij Parubij
Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 21 povezana

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 80 povezanih