Повезане вести

Раде Крунић: Звезда је увек била сан, можемо много уз навијаче

Раде Крунић: Звезда је увек била сан, можемо много уз навијаче

Политика 05.09.2024
Заиста не могу да дочекам да заиграм за Звезду и да истрчим пред пуну Маракану, изјавио је данас нови фудбалер „црвено-белих” Раде Крунић. Крунић је пре два дана потписао уговор са Црвеном звездом. Он се тренутно налази у… »
„Коначно сам дошао у Звезду, дупла круна реална - већ дуго доминирамо српским фудбалом“

„Коначно сам дошао у Звезду, дупла круна реална - већ дуго доминирамо српским фудбалом“

Спортски журнал 05.09.2024
Раде Крунић је рекао да је пратио Звезду последњих година и да је реално да клуб настави доминацију у српском фудбалу. Нови фудбалер Црвене звезде Раде Крунић рекао је данас да једва чека да заигра за нову екипу и да очекује да… »
Крунић: "Остварио сам дечачки сан"

Крунић: "Остварио сам дечачки сан"

Б92 05.09.2024
Раде Крунић, нови фудбалер Црвене звезде, сумирао је прве утиске по доласку у београдски клуб. "Осећам се чаробно, јер сам остварио дечачки сан. Много сам срећан и поносан на себе због тога. Заиста не могу да дочекам да заиграм… »
Представљен Раде Крунић: "Испуњен дечачки сан, можемо доста у Лиги шампиона"

Представљен Раде Крунић: "Испуњен дечачки сан, можемо доста у Лиги шампиона"

Спортске.нет 05.09.2024
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас Радета Крунића као ново појачање. Некадашњи члан Милана и Фенербахчеа испунио је своју дечачку жељу и потписао је за вољени клуб. "Осећам се чаробно, јер сам остварио дечачки… »
Крунић: Најежим се кад помислим на навијаче Звезде

Крунић: Најежим се кад помислим на навијаче Звезде

Спорт клуб 05.09.2024
Раде Крунић је са репрезентацијом БиХ у Холандији, а у бази селекције у Ајндховену подигао је Звездин дрес. Званична промоција биће уочи дебитантске утакмице са Напретком, а прве изјаве као играч Звезде дао је за званичан сајт… »
"Дупла круна је реална, а Европа..." Речи Радета Крунића ће обрадовати све "делије"

"Дупла круна је реална, а Европа..." Речи Радета Крунића ће обрадовати све "делије"

Вечерње новости 05.09.2024
Нови фудбалер Црвене звезде Раде Крунић се налази у Холандији услед репрезентативних обавеза, али не крије одушевљење и нестрпљење да обуче црвено-бели дрес и оствари дечачки сан. ФОТО: ФК Црвена звезда Сјајни фудбалер је… »

Вести дана »