Povezane vesti
Hezonja: Ponosan sam što ću igrati u utakmici sećanja na Dražena Petrovića
Sportski žurnal 05.09.2024
Mario je doputovao u Zagreb u petočlanoj delegaciji Reala, kako bi odao počast Petroviću koji je pre 31 godinu poginuo u saobraćajnoj nesreći. Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja rekao je da je ponosan što će večeras u Zagrebu igrati u utakmici… »
Hezonja: "Ponosan sam što sam ovde u ime Real Madrida"
B92 05.09.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja rekao je da je ponosan što će u Zagrebu igrati u utakmici sećanja na legendarnog Dražena Petrovića. "Ništa ne može da se uradi kako bi se stiglo na nivo na kome je on bio", rekao je Hezonja za televiziju Real… »
Hezonja: Ne može se stići na nivo na kome je Dražen bio
Sport klub 05.09.2024
Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja rekao je da je ponosan što će u Zagrebu igrati u utakmici sećanja na legendarnog Dražena Petrovića. „Ništa ne može da se uradi kako bi se stiglo na nivo na kome je on bio“, rekao je Hezonja za televiziju… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Sve više Novosađana pridružuje se akciji "15 minuta za 15 žrtava", zastali i Karlovčani, Somborci, Beograđani...
Moj Novi Sad pre 0 minutajoš 98 povezanih
Stiže i do 30 centimetara snega! Ovi delovi Srbije će biti zavejani, evo kakvo nas vreme očekuje za vikend
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
Otvoren je Notr Dam: Evo kako izgleda obnovljena katedrala nakon razornog požara
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 37 minutajoš 17 povezanih