Повезане вести

Ружна је, дебела… Цеца изнела мишљење о Карлеуши, Јелена јој јавно одговорила

Ружна је, дебела… Цеца изнела мишљење о Карлеуши, Јелена јој јавно одговорила

Свет & Скандал 05.09.2024
Цеца о Јелени Карлеуши никад није имала лепо мишљење Познато је да Јелена Карлеуша и Цеца Ражнатовић годинама нису у добрим односима, али је исто тако познато да Цеца о Јелени Карлеуши никада није желела јавно да говори. Ата… »
"Цеца је прокоментарисала да је штета што сам дебела и ружна": Карлеуша је открила детаље њихове прве сарадње

"Цеца је прокоментарисала да је штета што сам дебела и ружна": Карлеуша је открила детаље њихове прве сарадње

Мондо 05.09.2024
Јелена је најавила нови концерт и уједно открила детаље сарадње са Ражнатовић. Јелена Карлеуша је најавила концет на једном фестивалу испред Нишке тврђаве, а том приликом је открила детаље сусрета са Цецом Ражнатовић који се… »
"Цеца ми је рекла да сам дебела и ружна" Карлеуша открила како је прошао сусрет са Светланом Ражнатовић: Певале смо заједно...…

"Цеца ми је рекла да сам дебела и ружна" Карлеуша открила како је прошао сусрет са Светланом Ражнатовић: Певале смо заједно...…

Курир 05.09.2024
Јелена Карлеуша појавила се данас на конференцији за медије у једном локалу на Ади Циганлији, како би најавила свој спектакуларни концерт на једном фестивалу у испред Нишке тврђаве. Она је том приликом открила детаље сусрета са… »
КУПАЧИ МАСОВНО звали спасиоце на Ади КАД су ВИДЕЛИ ЈК! Карли покрила груди само са 2 црна срца, мушкарци падали као покошени

КУПАЧИ МАСОВНО звали спасиоце на Ади КАД су ВИДЕЛИ ЈК! Карли покрила груди само са 2 црна срца, мушкарци падали као покошени

Курир 05.09.2024
Јелена Карлеуша појавила се данас на конференцији за медије у једном локалу на Ади Циганлији, како би најавила свој спектакуларни концерт на једном фестивалу у испред Нишке тврђаве. ЈК је из аутомобила изашла у црној уској… »

Вести дана »