Povezane vesti
Paprene kazne u Grčkoj zbog jednog papira: Zakon važi i za turiste, bez ovoga ne krećite na put
Mondo 05.09.2024
Vozači u Grčkoj moraju da imaju kod sebe i potvrdu o tehničkom pregledu vozila - u suprotnom plaćaju kaznu, a ovaj zakon važi i za turiste! Pored vozačke dozvole, osiguranja i saobraćajne dozvole, vozači u Grčkoj moraju da poseduju još jedan ključan… »
Ko nema ovaj papir, plaća drakonsku kaznu: U grčki zakon o bezbednosti u saobraćaju uvedena novina, bez potvrde od tehničkog…
Blic 05.09.2024
Pored vozačke dozvole, osiguranja i saobraćajne dozvole, vozači u Grčkoj moraju posedovati još jedan ključan dokument – potvrdu o tehničkom pregledu vozila (K.T.E.O.). Ukoliko ovaj dokument izostane prilikom saobraćajne kontrole, vozač može biti suočen… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Nemamo izbora": Tramp: Za počinioce ubistva u Vašingtonu tražićemo smrtnu kaznu
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Remi na Kipru: Zvezda ostala bez Lige šampiona u 89. minutu, Liga Evrope kao uteha
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih