Повезане вести

Коме смета „Рудника неће бити“ у Лозници: Активисти тврде – закупили термин до краја године

Коме смета „Рудника неће бити“ у Лозници: Активисти тврде – закупили термин до краја године

Н1 Инфо 05.09.2024
У разговору преко жице са немачким канцеларом, Вучић је изразио сумњу да је Рио Тинто спреман да да довољно новца за заштиту животне средине. Још није разговарао са Лозничанима, а поједини који и не желе с њим да разговарају… »
Како је натпис на билборду у Лозници „Рудника неће бити, јер тако хоћемо ми“ преко ноћи постао „Добро нам дошао, драги…

Како је натпис на билборду у Лозници „Рудника неће бити, јер тако хоћемо ми“ преко ноћи постао „Добро нам дошао, драги…

Нова 05.09.2024
: Уместо порука на билборду "Рудника неће бити јер тако хоћемо ми" и "Не рудник Да живот", који се налази на око 200 метара од касарне у Лозници осванула је нова -"Добро нам дошао, драги председниче", и то ноћ уочи доласка… »
Билборд против рудника у Лозници „некоме засметао“: „Преко ноћи замењен добродошлицом за председника“

Билборд против рудника у Лозници „некоме засметао“: „Преко ноћи замењен добродошлицом за председника“

Н1 Инфо 05.09.2024
Уместо порука на билборду "Рудника неће бити јер тако хоћемо ми" и "Не рудник Да живот", који се налази на око 200 метара од касарне у Лозници осванула је нова -"Добро нам дошао, драги председниче", и то ноћ уочи доласка… »

Нови магазин 05.09.2024
Уместо порука на билборду "Рудника неће бити јер тако хоћемо ми" и "Не рудник Да живот", који се налази на око 200 метара од касарне у Лозници осванула је нова -"Добро нам дошао, драги председниче", и то ноћ уочи доласка… »

Вести дана »