Povezane vesti
Kome smeta „Rudnika neće biti“ u Loznici: Aktivisti tvrde – zakupili termin do kraja godine
N1 Info 05.09.2024
U razgovoru preko žice sa nemačkim kancelarom, Vučić je izrazio sumnju da je Rio Tinto spreman da da dovoljno novca za zaštitu životne sredine. Još nije razgovarao sa Lozničanima, a pojedini koji i ne žele s njim da razgovaraju pitaju: Gde je naš… »
Kako je natpis na bilbordu u Loznici „Rudnika neće biti, jer tako hoćemo mi“ preko noći postao „Dobro nam došao, dragi…
Nova 05.09.2024
: Umesto poruka na bilbordu "Rudnika neće biti jer tako hoćemo mi" i "Ne rudnik Da život", koji se nalazi na oko 200 metara od kasarne u Loznici osvanula je nova -"Dobro nam došao, dragi predsedniče", i to noć uoči dolaska Aleksandra Vučića u lozničku… »
Bilbord protiv rudnika u Loznici „nekome zasmetao“: „Preko noći zamenjen dobrodošlicom za predsednika“
N1 Info 05.09.2024
Umesto poruka na bilbordu "Rudnika neće biti jer tako hoćemo mi" i "Ne rudnik Da život", koji se nalazi na oko 200 metara od kasarne u Loznici osvanula je nova -"Dobro nam došao, dragi predsedniče", i to noć uoči dolaska Aleksandra Vučića u lozničku… »
Bilbord protiv rudnika u Loznici „nekome zasmetao“: „Preko noći zamenjen dobrodošlicom za predsednika“
Novi magazin 05.09.2024
Umesto poruka na bilbordu "Rudnika neće biti jer tako hoćemo mi" i "Ne rudnik Da život", koji se nalazi na oko 200 metara od kasarne u Loznici osvanula je nova -"Dobro nam došao, dragi predsedniče", i to noć uoči dolaska Aleksandra Vučića u lozničku… »
Vesti dana »
Ministarka: Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za tri dana
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 55 povezanih
Završena sednica Skupštine Novog Sada, usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
Telegraf pre 37 minutajoš 20 povezanih
Brnabić o biračkom spisku: Ljudi preminu, neko se preseli, promeni prebivalište – sve se lako uoči
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih