Повезане вести

"Мој отац позвао 72 мушкарца да силују моју мајку док је била у несвести" Страшна исповест жене:Онда сам сазнала шта је радио…

"Мој отац позвао 72 мушкарца да силују моју мајку док је била у несвести" Страшна исповест жене:Онда сам сазнала шта је радио…

Курир 05.09.2024
У Француској, у јеку ковид кризе, у новембру 2020. године, сасвим случајно је разоткривена породична соба ужаса, како ју је назвала Каролин Даријан. Тог дана је одвела сина у школу. Њен отац је њеном унуку послао умирујуц́у… »
Какав бедник?! Францускиња потврдила да ју је муж дрогирао и позивао друге мушкараце да оргијају над њом силовало је више од…

Какав бедник?! Францускиња потврдила да ју је муж дрогирао и позивао друге мушкараце да оргијају над њом силовало је више од…

Дневник 05.09.2024
ПАРИЗ: Францускиња Жизел Пелико (72) рекла је на суђењу свом супругу и још педесеторици мушкараца у Авињону да јој је он давао лекове за спавање и смирење без њеног знања и позвао више од 80 мушкараца да је силују током… »
"Двојица, тројица на мени, а ја лежим као мртва": Потресно сведочење жене коју је муж силовао 10 година

"Двојица, тројица на мени, а ја лежим као мртва": Потресно сведочење жене коју је муж силовао 10 година

Телеграф 05.09.2024
Препоручујемо. Жизел (72) сведочила је на суду у Авињону чак два сата о случају вишеструког силовања којег је током 10 година била несвесна јер ју је муж, Доминик Пелико, дрогирао. "Мој свет се распао", рекла је она док је… »
Жена описала ужас када је сазнала да је годинама била дрогирана и силована: "Жртвована сам на олтару порока"

Жена описала ужас када је сазнала да је годинама била дрогирана и силована: "Жртвована сам на олтару порока"

Еуроневс 05.09.2024
Францускиња коју су непознати мушкарци силовали више од 10 година након што ју је муж дрогирао да успава испричала је суду о свом ужасу када је сазнала како је била злостављана, преноси ББЦ. Наиме, Жизел Пелико, која има 72… »
Француска: Жена описује ужас када је сазнала да је годинама била дрогирана и силована

Француска: Жена описује ужас када је сазнала да је годинама била дрогирана и силована

BBC News 05.09.2024
Жизел Пелико сведочила је трећег дана суђења против 51 мушкарца, између осталих, и њеног супруга Доминика, са ким је пола века у браку. Упозорење: Ова прича од почетка садржи узнемирујуће детаље Францускиња коју су непознати… »

Блиц 05.09.2024
Упозорење: Ова прича од почетка садржи узнемирујуће детаље. Францускиња коју су непознати мушкарци силовали више од 10 година пошто би је муж дрогирао и тако успавао, говорила је о овом ужасу пред судом када је сазнала како је… »

Јужне вести 05.09.2024
Гетти Имагес Жизел Пелико се одрекла права на анонимност и да се поступак одвија иза затворених врата Упозорење: Ова прича од почетка садржи узнемирујуће детаље Францускиња коју су непознати мушкарци силовали више од 10 година… »

Радио 021 05.09.2024
Жизел Пелико сведочила је трећег дана суђења против 51 мушкарца, између осталих, и њеног супруга Доминика, са ким је пола века у браку. Гетти Имагес Жизел Пелико се одрекла права на анонимност и да се поступак одвија иза… »

НИН 05.09.2024
Упозорење: Ова прича од почетка садржи узнемирујуће детаље Францускиња коју су непознати мушкарци силовали више од 10 година пошто би је муж дрогирао и тако успавао, говорила је о овом ужасу пред судом када је сазнала како је… »
"Ово је неопростиво": Ћерка силоватеља у сузама истрчала из суднице када је сазнала шта јој је отац урадио: "Гади ми се"

"Ово је неопростиво": Ћерка силоватеља у сузама истрчала из суднице када је сазнала шта јој је отац урадио: "Гади ми се"

Блиц 05.09.2024
Узнемирујући детаљи појавили су се на суђењу Французу оптуженом да је дрогирао своју супругу и звао десетине странаца да је силују. Потресена, његова ћерка је привремено напустила судницу. Каролина Даријан била је видно… »

Вести дана »