Povezane vesti
Vericu Rakočević svekar želeo da prijavi! Otkrila sve detalje drame: Poludeo je kad sam mu tražila novac...
Kurir 05.09.2024
Verica Rakočević danas je jedna od najuspešnijih modnih kreatorki, a jednom prilikom otkrila je kako je izgledao njen početak. - Radila sam kao referent za arhivu u Zavodu za zaštitu grada Beograda, a počela sam da studiram na Filozofskom fakultetu… »
"Hteo je da ide u centar za socijalni rad da nam oduzme decu": Verica Rakočević otkrila zbog čega je svekar želeo da je…
Blic 05.09.2024
Verica Rakočević danas je jedna od najuspešnijih modnih kreatorki, a jednom prilikom otkrila je kako je izgledao njen početak. - Radila sam kao referent za arhivu u Zavodu za zaštitu grada Beograda, a počela sam da studiram na Filozofskom fakultetu… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA Diplomatija na potezu, Rusija i Ukrajina nastavljaju pregovore u Istanbulu
RTV pre 41 minutajoš 10 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 5 satijoš 8 povezanih

Spremite se, stiže nam prvi toplotni talas! Rhmz upalio meteo alarm u celoj Srbiji, detaljna prognoza za tropske dane
Kurir pre 11 minutajoš 5 povezanih

Stravičan iskaz svedoka napada u Koloradu: "Izgledalo je kao da im se koža topi sa tela"
Telegraf pre 6 minutajoš 6 povezanih