Povezane vesti
Oglasio se vlasnik Telegrama! Evo šta je Pavel rekao povodom hapšenja u Francuskoj
Mondo 05.09.2024
Ovo je prvo oglašavanje osnivača Telegrama nakon puštanja iz pritvora. Pavel Durov, osnivač Telegrama, oglasio se prvi put u javnosti, nakon što je nedavno bio uhapšen i proveo četiri dana iza rešetaka u Parizu. "Policija me je prošlog meseca četiri dana… »
Oglasio se Pavel Durov Evo šta je rekao o privođenju u Francuskoj
Kurir 05.09.2024
Pavel Durov, osnivač Telegrama, oglasio se prvi put u javnosti, nakon što je nedavno bio uhapšen i proveo četiri dana iza rešetaka u Parizu. - Policija me je prošlog meseca četiri dana ispitivala po dolasku u Pariz. Smatrali su me odgovornim zbog toga… »
Oglasio se Pavel Durov, prvi put posle hapšenja u Parizu
Telegraf 05.09.2024
Preporučujemo. Pavel Durov, osnivač Telegrama, oglasio se prvi put u javnosti, nakon što je nedavno bio uhapšen i proveo četiri dana iza rešetaka u Parizu. Durov se, kako prenosi " Disclose.tv", zahvalio svima na podršci dok je bio uhapšen. "Policija me… »
Vesti dana »

Vlast danas otvara prugu Novi Sad - Subotica, stanične zgrade u lošem stanju
Radio 021 pre 1 satjoš 58 povezanih

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

(Mape) da li već sutra možemo na sankanje: I skijanje?! Evo gde je sve i koliko snega napadalo i da li će se zadržati i za vikend
Blic pre 14 minutajoš 150 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 2 satajoš 23 povezane

Đoković: Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk
Sport klub pre 39 minutajoš 29 povezanih