Повезане вести

Пикси искористио реми са Шпанијом да окриви играче за неуспех на Европском првенству: Шта ме брига ко ће се одазвати, ја…

Пикси искористио реми са Шпанијом да окриви играче за неуспех на Европском првенству: Шта ме брига ко ће се одазвати, ја…

Данас 06.09.2024
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић био је задовољан резултатом његовог (0:0) у утакмици са Шпанијом, па је после утакмице искористио прилику да се још једном осврне на Европско првенство у Немачкој. Пикси је о… »
Пикси: "У Немачкој сам хтео да узмем пиштољ и убијем се"

Пикси: "У Немачкој сам хтео да узмем пиштољ и убијем се"

Б92 06.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић био је најзадовољнији тактичком дисциплином коју су његови изабраници показали у мечу против Шпаније. "Орлови" су у првом колу Лиге нација ремизирали са актуелним… »
Пикси: "Невероватна тактичка дисциплина"

Пикси: "Невероватна тактичка дисциплина"

Спортске.нет 06.09.2024
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић се после утакмице појавио на конференцији за медије где је истакао да је наш тим тактички одиграо сјајно. "Све што смо урадили вечерас, то смо урадили. Покушали смо да одиграмо… »
Пикси послао поруку за јавност у Србији: Нећу улазити у блато, дајем све од себе за грб и химну

Пикси послао поруку за јавност у Србији: Нећу улазити у блато, дајем све од себе за грб и химну

Данас 06.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је на конференцији за медије после утакмице Лиге нација са Шпанијом (0:0), да је његова екипа показала тактичку дисциплину и да је тако избегла “самоубиство”. „Све… »
"Играчи показали како се бори за Србију!" Пикси после Шпаније: Привилегија је слушати химну и носити дрес са државним грбом

"Играчи показали како се бори за Србију!" Пикси после Шпаније: Привилегија је слушати химну и носити дрес са државним грбом

Вечерње новости 06.09.2024
СЕЛЕКТОР Србије, Драган Стојковић Пикси обратио се медијима на конференцији за новинаре након утакмице са Шпанијом. ФОТО: М. Вукадиновић "Орлови" су ремизирали (0:0) против актуелног првака Европе. Тренер наше селекције је најпре… »

Вести дана »