Povezane vesti
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini
Politika 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini: "Ovo nam je očajnički potrebno"
Blic 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »
Ukrajina i Francuska pregovaraju o novom paketu vojne pomoći, Zelenski traži: „Očajnički nam je potrebna dozvola za udare…
Nova 06.09.2024
: Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. „Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Zelenski sa Makronom: Očajnički nam je potrebna dozvola naših partnera za udare na aerodrome sa kojih poleću nosači…
Blic 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini
Insajder 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. 'Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 1 satjoš 177 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 24 povezane