Povezane vesti
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini
Politika 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Ukrajina i Francuska pregovaraju o novom paketu vojne pomoći, Zelenski traži: „Očajnički nam je potrebna dozvola za udare na…
Nova 06.09.2024
: Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. „Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini
Insajder 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. 'Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Vesti dana »
SRCE: SNS i Vučić nastavljaju da primenjuju staru režimsku formulu za rešavanje problema
Beta pre 34 minutajoš 31 povezana
Vučić na hitnoj sednici zbog energenata: Čekaju nas bolne mere, akciza će se još smanjiti
Nova ekonomija pre 19 minutajoš 51 povezana
"Za nas je ovo mnogo važno", ministarka Đedović Handanović otkrila kada bi mogla biti doneta odluka o produženju licence za rad NIS-a
Blic pre 19 minutajoš 69 povezanih
Osveta za brata Naeinija; Gore američke i izraelske baze; "Tramp će proći kao Sadam" VIDEO
B92 pre 49 minutajoš 43 povezane