Povezane vesti

Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini

Politika 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »
Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini: "Ovo nam je očajnički potrebno"

Zelenski sa Makronom razgovarao o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini: "Ovo nam je očajnički potrebno"

Blic 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »
Ukrajina i Francuska pregovaraju o novom paketu vojne pomoći, Zelenski traži: „Očajnički nam je potrebna dozvola za udare na…

Ukrajina i Francuska pregovaraju o novom paketu vojne pomoći, Zelenski traži: „Očajnički nam je potrebna dozvola za udare na…

Nova 06.09.2024
: Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. „Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »
Zelenski sa Makronom: Očajnički nam je potrebna dozvola naših partnera za udare na aerodrome sa kojih poleću nosači…

Zelenski sa Makronom: Očajnički nam je potrebna dozvola naših partnera za udare na aerodrome sa kojih poleću nosači…

Blic 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. "Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju novog… »

Insajder 06.09.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom o pripremi novog paketa vojne pomoći Ukrajini. 'Imao sam dug i sadržajan telefonski razgovor sa Emanuelom Makronom. Čestitao sam mu na imenovanju… »

Vesti dana »

Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Vreme promenljivo sa su čanim intervalima

Stav.life pre 2 satajoš 30 povezanih
Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Zlatne rezerve NBS na rekordnom nivou

Biznis.rs pre 28 minutajoš 18 povezanih
Bolsonaru zbog pokušaja puča 27 godina zatvora

Bolsonaru zbog pokušaja puča 27 godina zatvora

SEEbiz pre 3 satajoš 25 povezanih
Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca