Повезане вести
Ана Николић и Рале раскинули, певачица се одмах огласила: Ово ми је једна од тежих одлука у животу ФОТО
Нова 06.09.2024
: Певачица и композитор одлучили су да ставе тачку на љубав после неколико месеци везе и заједничког живота, а о чему је Ана фанове обавестила путем Инстаграма. Ана Николић је рано јутрос објавила да више није у вези са Гораном… »
Ана Николић шутнула Ралета! Комшије откриле мрачну страну њихове турбулентне везе: Стално се свађају и вичу, а то није све…
Курир 06.09.2024
Певачица Ана Николић открила је својим пратиоцима на Инстаграму да је ставила тачку на везу са Гораном Ратковићем Ралетом и да њих двоје више никада не могу да буду ни пријатељи. - Као што сте од мене увек чули истину, тако ће… »
Раскинули Ана Николић и рале: Певачица открила разлог, споменула и трећу особу: "Ово ми је једна од тежих одлука у животу"
Блиц 06.09.2024
Певачица Ана Николић раскинула је са композитором Гораном Ратковићем Ралетом. Наиме, Ана Николић се огласила на Инстаграму и откирла разлога прекида љубавне романсе. Иако је изгледало да ће ускоро стати на луди камен, уместо… »
"Не трпим лажи": Ана Николић раскинула с Ралетом, открила детаље и поручила "све бих дала да је у питању трећа особа"
Мондо 06.09.2024
Певачица Ана Николић открила да више није у емотивној вези са Гораном Ратковићем Ралетом. Певачица Ана Николић синоћ је објавила на друштвеној мрежи Инстаграм да више није у емотивној вези са композитором Гораном Ратковићем… »
Ана Николић раскинула са Ралетом! Није могла више да трпи лажи, бесно му поручила јавно: Више никад не можемо бити ни…
Курир 06.09.2024
Ана Николић открила је својим пратиоцима на Инстаграму да је ставила тачку на везу са Гораном Ратковићем Ралетом и да њих двоје више никада не могу да буду ни пријатељи. - Као што сте од мене увек чули истину, тако ће бити и… »
Вести дана »
Муп: Полиција из возила у пратњи студената који пешаче од Новог Пазара до Новог Сада запленила бибер спреј и телескопску палицу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Огласило се Министарство о нападу на ученика Медицинске школе: Најважније да је ученик добро
Данас пре 6 сатијош 2 повезане
"Лоше смо отворили, превише солирали..." Обрадовић критикује после победе над Басконијом: Мораћемо да анализирамо овај меч
Курир пре 2 сатајош 6 повезаних