Povezane vesti
Šokantna izjava piksija: „Hteo sam da iskočim iz kože, da uzmem pištolj i da se ubijem!“ (video)
Hot sport 06.09.2024
Nije lako biti selektor. Fudbalska reprezentacija Srbije juče je remizirala bez golova protiv selekcije Španije, koja je aktuelni prvak Evrope. Nakon meča vidno emotivne momente imao je selektor Dragan Stojković Piksi. „Ono što je meni najvažnije… »
Do juče saradnici, sad u sukobu! Piksi odgovorio: Imam ja većih problema, oni neka vređaju!
Mondo 06.09.2024
Selektor Dragan Stojković Piksi posle meča sa Španijom govorio je i o kritikama upućenim na njegov račun. Srbija je odigrala odlično na meču sa Španijom na otvaranju Lige nacija i naš tim je remizirao bez golova. Pre meča smo videli nove promene… »
Piksi: "Meni to vaspitanje ne dozvoljava, zaobiđite me"
B92 06.09.2024
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbaler Srbije, odgovorio je na kritike. Mnogo kritika trpeo je Piksi posle ispadanja Srbije u gurpnoj fazi Evropskog prvenstva, a sada je, posle remija sa Španijom u Ligi nacija, deo konferencije za medije posvetio i… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu povodom tragedije: Razbijena stakla na Gradskoj kući
RTV pre 5 minutajoš 62 povezane
uživo Istorijski izbori u SAD: Da li će Amerikanci dobiti prvu predsednicu ili se Tramp vraća u Belu kuću
Euronews pre 6 minutajoš 113 povezane
Pred protest ispred Železničke stanice u Novom Sadu mirno, prisutni samo policajci u civilu
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih