Povezane vesti
Hapšenje osnivača Telegrama: Sajber kriminal ili neposlušnost?
Novi magazin 06.09.2024
Dok osnivač Telegrama čeka odluku o eventualnom podizanju optužnice nakon što je uz kauciju od pet miliona evra pušten na slobodu, reakcije na njegovo hapšenje podstiču sumnju da je reč o političkoj osveti za odbijanje saradnje sa francuskim (a možda i… »
Osnivač aplikacije: Telegram nije anarhistički raj, borićemo se protiv kriminala
Forbes 06.09.2024
Osnivač i izvršni direktor Telegrama Pavel Durov je u prvoj izjavi posle uslovnog oslobađanja iz pritvora u Francuskoj, obećao borbu protiv kriminala na njegovoj aplikaciji za dopisivanje navodeći da ona nije „anarhistički raj“. Francuske vlasti podnele… »
Osnivač aplikacije: Telegram nije anarhistički raj, borićemo se protiv kriminala
NIN 06.09.2024
Osnivač i izvršni direktor Telegrama Pavel Durov je u prvoj izjavi posle uslovnog oslobađanja iz pritvora u Francuskoj, obećao borbu protiv kriminala na njegovoj aplikaciji za dopisivanje navodeći da ona nije "anarhistički raj". Francuske vlasti podnele… »
Durov: Telegram nije anarhistički raj, borićemo se protiv kriminala
Beta 06.09.2024
Osnivač i izvršni direktor Telegrama Pavel Durov je u prvoj izjavi posle uslovnog oslobađanja iz pritvora u Francuskoj, obećao borbu protiv kriminala na njegovoj aplikaciji za dopisivanje navodeći da ona nije "anarhistički raj". Francuske vlasti podnele… »
"Trebalo da tuže kompaniju, a ne mene da privdedu, to je praksa": Osnivač "Telegrama" negirao da je aplikacija "anarhični raj"…
Blic 06.09.2024
Pavel Durov, osnivač aplikacije "Telegram" koja je pod istragom u Francuskoj, saopštio je danas da je francuske vlasti trebalo da se obrate njegovoj kompaniji sa svojim pritužbama, umesto da ga privedu. Na svom "Telegram" kanalu, u svom prvom javnom… »
Durov: Telegram nije anarhistički raj, borićemo se protiv kriminala
Radio sto plus 06.09.2024
Francuske vlasti podnele su preliminarne optužbe protiv osnivača Telegrama, koji ima rusko i francusko državljanstvo, da je dozvolio korišćenje platforme za kriminalne aktivnosti, te su ga krajem avgusta Durova uhapsili na jednom pariskom aerodromu i… »
Vlasnik Telegrama uputio važnu poruku povodom hapšenja: Pušten uz astronomsku kauciju, pomenuo kriminal
Mondo 06.09.2024
Durov je na Telegramu prvi put javno komentarisao svoj pritvor i negirao je bilo kakvu sugestiju da je aplikacija „anarhični raj“. Osnivač aplikacije za razmenu poruka Telegram, Pavel Durov, koji je pod istragom u Francuskoj, rekao je da je francuske… »
"Pomogao sam u borbi protiv terorizma u Francuskoj" Prva izjava Durova, pričao o hapšenju i "vrućoj liniji" s Parizom
Kurir 06.09.2024
Osnivač platforme Telegram Pavel Durov rekao je danas, u prvoj izjavi nakon hapšenja u Parizu, da je pomogao u borbi protiv terorizma u Francuskoj, odnosno u stvaranju "vruće linije" između te aplikacije i Pariza. Durov je pitanja koje su mu postavile… »
Prvo obraćanje Pavela Durova nakon pritvora: Telegram nije „anarhični raj“
N1 Info 06.09.2024
Osnivač aplikacije za razmenu poruka Telegram, Pavel Durov, koji je pod istragom u Francuskoj, rekao je da je francuske vlasti trebalo da se obrate njegovoj kompaniji sa svojim pritužbama, a ne da ga pritvore, nazivajući hapšenje "pogrešnim". Durov je na… »
Francuske vlasti me nisu trebale pritvoriti, naveo osnivač Telegrama
Slobodna Evropa 06.09.2024
Osnivač aplikacije Telegram Pavel Durov koji je pod istragom u Francuskoj, objavio je u petak da su se francuske vlasti trebale obratiti njegovoj kompaniji sa svojim pritužbama, umjesto da ga pritvore. On je na svom Telegram kanalu, u svom prvom javnom… »
Pavel Durov posle hapšenja: Telegram nije savršen, ali nije ni raj za anarhiju
RTS 06.09.2024
Osnivač aplikacije za razmenu poruka "Telegram" Pavel Durov, u prvoj izjavi nakon hapšenja u Parizu, izjavio je da je francuske vlasti trebalo da se prvo obrate njegovoj komapaniji sa primedbama, a ne da ga uhapse. Durov ističe i da je pomogao u borbi… »
Prva izjava osnivača Telegrama nakon hapšenja u Parizu: „Pomogao sam u borbi protiv terorizma u Francuskoj, stvorio sam ‘vruću…
Nova 06.09.2024
: Osnivač platforme Telegram Pavel Durov rekao je danas, u prvoj izjavi nakon hapšenja u Parizu, da je pomogao u borbi protiv terorizma u Francuskoj, odnosno u stvaranju "vruće linije" između te aplikacije i Pariza. Durov je pitanja koje su mu postavile… »
Prva izjava Durova nakon hapšenja: "Pomogao sam u borbi protiv terorizma u Francuskoj"
Euronews 06.09.2024
Osnivač platforme Telegram Pavel Durov rekao je danas, u prvoj izjavi nakon hapšenja u Parizu, da je pomogao u borbi protiv terorizma u Francuskoj, odnosno u stvaranju "vruće linije" između te aplikacije i Pariza. Durov je pitanja koje su mu postavile… »
Oglasio se Durov prvi put nakon hapšenja: Osnivač Telegrama podelio svoje iskustvo nakon četiri dana provedena u pariskom…
Blic 06.09.2024
Pavel Durov, osnivač Telegrama, oglasio se prvi put u javnosti, nakon što je nedavno bio uhapšen i proveo četiri dana iza rešetaka u Parizu. - Policija me je prošlog meseca četiri dana ispitivala po dolasku u Pariz. Smatrali su me odgovornim zbog toga… »
Vesti dana »
(VIDEO) Kameron Pejn nakon prve utakmice u dresu Partizana: Razumljivo je da su navijači bili ljuti
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
(Foto) Jezivi prizori sa Zapadne Morave: Isplivali šarani i somovi od po 20 kila, ne zna se uzrok velikog pomora
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp pre sastanka sa Zelenskim: Sudbina mira u Ukrajini zavisi od mene
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj drame: Pronađen Marko (11) koji je nestao dok se šetao sa porodicom: "Uplašio se psa, odlutao u šumu i zaspao"
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana