Повезане вести

Замењен на полувремену: "Партија каријере? За репрезентацију сигурно" ВИДЕО

Замењен на полувремену: "Партија каријере? За репрезентацију сигурно" ВИДЕО

Б92 06.09.2024
Дефанзивац Србије Страхиња Ераковић је већ на полувремену завршио учешће на мечу са Шпанијом (0:0) у Лиги нација, али не зато што је имао слабо издање. Рани жути картон кумовао је одлуци да његово место на паузи заузме Јан… »
Страхиња Ераковић презадовљан издањем против Шпаније: Добро смо се "побили"

Страхиња Ераковић презадовљан издањем против Шпаније: Добро смо се "побили"

Еуроневс 06.09.2024
Ко се кладио на позитиван резултат фудбалске репрезентације Србије на отварању А дивизије Лиге нација, против Шпаније, тај је лепо зарадио, јер је мало ко веровао да се подмлађени "орлови", после серије отказа кључних играча… »
Шпанци потиштени - Овако су највеће звезде напустиле стадион!

Шпанци потиштени - Овако су највеће звезде напустиле стадион!

Спортске.нет 06.09.2024
Репрезентација Србије одиграла је одличан меч у првом колу А групе Лиге нација, против актуелног првака Европе било је 0:0. Мора се признати и да Шпанци нису били на највишем нивоу, па су после утакмице били видно разочарани… »
Гори интернет! Сви брује о лапсусу репрезентативца Србије (видео)

Гори интернет! Сви брује о лапсусу репрезентативца Србије (видео)

Вечерње новости 06.09.2024
Репрезентација Србије је играла против европског шампиона Шпаније утакмицу првог кола Лиге нација на стадиону „Рајко Митић“ и успела да избори нерешен резултат, 0:0. Фудбалска репрезентација Србије пред меч са Шпанијом у Лиги… »
Страхиња Павловић: „Јавност није била задовољна после ЕП!“ (видео)

Страхиња Павловић: „Јавност није била задовољна после ЕП!“ (видео)

Хот спорт 06.09.2024
Није лако играти против првака Европе. Репрезентација Србије је играла против европског шампиона, Шпаније утакмицу првог кола Лиге нација на стадиону „Рајко Митић“ и успела да избори нерешен резултат, 0:0. Након утакмице… »
Играо за Партизан, а волео Звезду! Бирманчевићев лапсус све открио, испливале слике са "Маракане"

Играо за Партизан, а волео Звезду! Бирманчевићев лапсус све открио, испливале слике са "Маракане"

Мондо 06.09.2024
Вељко Бирманчевић се мало збунио после меча Србије и Шпаније. Сјајно је одиграо Вељко Бирманчевич меч са Шпанијом на старту Лиге нација! Много је трчао, одушевио је навијаче и дефинитивно се наметнуо Драгану Стојковићу Пиксију… »
Бирманчевић: Добили смо шансу да се боримо, оставили смо последњу кап зноја

Бирманчевић: Добили смо шансу да се боримо, оставили смо последњу кап зноја

Спортски журнал 06.09.2024
Најбитније је да се бориш за свој грб. - Ми смо добили шансу да се боримо, први ја сам од малих ногу желео да играм за репрезентацију, први пут сам пре 13 година био овде и гледао Србију, а данас сам заиграо први пут на Маракани… »
ВИДЕО Лапсус Бирманчевића постао хит: Јунак „орлова“ помешао Звезду и Србију

ВИДЕО Лапсус Бирманчевића постао хит: Јунак „орлова“ помешао Звезду и Србију

Нова 06.09.2024
: Један од бољих репрезентативаца Србије на мечу против Шпаније (0:0) у А Лиги нација био је Вељко Бирманчевић, чија је изјава после меча постала прави хит на друштвеним мрежама. Бирманчевић је контролисао све у одбрани, док је… »
Бирманчевићев лапсус је хит на друштвеним мрежама: „Долазио сам на Маракану да гледам Зве.. репрезентацију Србије!“ (видео)…

Бирманчевићев лапсус је хит на друштвеним мрежама: „Долазио сам на Маракану да гледам Зве.. репрезентацију Србије!“ (видео)…

Хот спорт 06.09.2024
Као мали био је навијач „црвено-белих“. Репрезентација Србије је играла против европског шампиона, Шпаније утакмицу првог кола Лиге нација на стадиону „Рајко Митић“ и успела да избори нерешен резултат, 0:0. Сјајну утакмицу… »
Кадар за памћење: Малишан из Србије својим гестом залудео цео регион! (видео)

Кадар за памћење: Малишан из Србије својим гестом залудео цео регион! (видео)

Хот спорт 06.09.2024
Родитељи су очигледно одрадили одличан посао при васпитавању овог дечака. Репрезентација Србије је играла против европског шампиона, Шпаније утакмицу првог кола Лиге нација на стадиону „Рајко Митић“ и успела да избори нерешен… »
Пикси дочекан звиждуцима по изласку на терен, трибине стадиона “Рајко Митић” полупразне (ВИДЕО)

Пикси дочекан звиждуцима по изласку на терен, трибине стадиона “Рајко Митић” полупразне (ВИДЕО)

Данас 05.09.2024
Селектор Драган Стојковић дочекан је звиждуцима када је изашао на терен стадиона “Рајко Митић” пре почетка утакмице Лиге нација између репрезентација Србије и Шпаније. Упркос томе што су трибине полупразне, звиждуци селектору на… »

Вести дана »