Povezane vesti
Posle „znaš ti ko sam ja“ u Zrenjaninu muk: Gradonačelnik ćuti, odbornici traže smenu pomoćnice
N1 Info 06.09.2024
Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev proteklog vikenda napala je dečaka sa smetnjama u razvoju, jer je smatrala da mu nije mesto u bioskopu. Verbalno se sukobila i sa njegovom tetkom i tečom. Poverenica za zaštitu ravnopravnosti pozvala je… »
U "Jutru na Blicu" saznajte: Da li će pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev snositi odgovornost zbog ponašanja…
Blic 06.09.2024
Napad na dete koje je ometeno u razvoju! Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina je dečaku poručila da mu nije mesto u bioskopu, a onda se suprostavila njegovoj tetki rečima "znaš ti ko sam ja?" i pokazala srednji prst. O ovom slučaju u Jutru razgovaramo sa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza RHMZ Još jedan vreo dan, ali se u delovima Srbije kasnije očekuje pogoršanje vremena: Duvaće jak vetar, biće i pljuskova!
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih

Na dnevnom redu i Zakon o elektronskim medijima: Skupština Srbije danas nastavlja rad
Danas pre 57 minutajoš 7 povezanih

(Foto) uhapšen ubica kongresmenke i njenog muža iz Minesote! Pokušao da pobegne, glumio da je policajac, a evo za šta se sve tereti
Blic pre 52 minutajoš 7 povezanih