Povezane vesti
Posle „znaš ti ko sam ja“ u Zrenjaninu muk: Gradonačelnik ćuti, odbornici traže smenu pomoćnice
N1 Info 06.09.2024
Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev proteklog vikenda napala je dečaka sa smetnjama u razvoju, jer je smatrala da mu nije mesto u bioskopu. Verbalno se sukobila i sa njegovom tetkom i tečom. Poverenica za zaštitu ravnopravnosti pozvala… »
U "Jutru na Blicu" saznajte: Da li će pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev snositi odgovornost zbog ponašanja…
Blic 06.09.2024
Napad na dete koje je ometeno u razvoju! Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina je dečaku poručila da mu nije mesto u bioskopu, a onda se suprostavila njegovoj tetki rečima "znaš ti ko sam ja?" i pokazala srednji prst. O ovom slučaju u Jutru… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 1 satjoš 82 povezane
Uhapšen v.d. direktora JGSP u Novom Sadu i još sedam pripadnika tzv. balkanskog kartela
Sputnik pre 1 satjoš 76 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 50 minutajoš 37 povezanih
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih