Povezane vesti
Vučić se premišlja: Niti sam odbio niti sam prihvatio Putinov poziv
Danas 06.09.2024
Video više naslova, neki su rekli da sam nešto odbio, a neki da sam prihvatio. Lagali su i jedni i drugi. Odluku ću doneti 10. ili 15. oktobra. Niti želim šta da odbijam niti da prihvatam, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić novinarima… »
Srbija u "geopolitičkom procepu": Da li Vučićevo "ne" Putinu znači kraj sedenja na dve stolice?
Radio 021 06.09.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je u susretu sa potpredsednikom srpske vlade Aleksandrom Vulinom kako očekuje da Aleksandar Vučić dođe u Kazanj, na Samit BRIKS-a. Samit se održava od 22. do 24. oktobra u glavnom gradu ruske Republike Tatarstan… »
Vulin: Vučić nije odbio Putina
Danas 06.09.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin kaže da je predsednik Aleksandar Vučić nije odbio poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da učestvuje na zasedanju BRIKS-a i da će o tome njih dvojica razgovarati u unapred dogovorenom telefonskom… »
Vulin: Vučić nije odbio Putina, o odlasku na samit BRIKS-a razgovaraće telefonom sa ruskim predsednikom
RTS 06.09.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin kaže da je predsednik Aleksandar Vučić nije odbio poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da učestvuje na zasedanju BRIKS-a i da će o tome njih dvojica razgovarati u unapred dogovorenom telefonskom… »
Vesti dana »
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 23 minutajoš 9 povezanih
Zabrinuti smo, 12.000 vojnika je spremno za juriš: Pentagon o dešavanjima u blizini Ukrajine
Alo pre 7 satijoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana