Повезане вести

Вучић се премишља: Нити сам одбио нити сам прихватио Путинов позив

Вучић се премишља: Нити сам одбио нити сам прихватио Путинов позив

Данас 06.09.2024
Видео више наслова, неки су рекли да сам нешто одбио, а неки да сам прихватио. Лагали су и једни и други. Одлуку ћу донети 10. или 15. октобра. Нити желим шта да одбијам нити да прихватам, рекао је председник Србије Александар… »
Србија у "геополитичком процепу": Да ли Вучићево "не" Путину значи крај седења на две столице?

Србија у "геополитичком процепу": Да ли Вучићево "не" Путину значи крај седења на две столице?

Радио 021 06.09.2024
Руски председник Владимир Путин рекао је у сусрету са потпредседником српске владе Александром Вулином како очекује да Александар Вучић дође у Казањ, на Самит БРИКС-а. Самит се одржава од 22. до 24. октобра у главном граду руске… »
Вулин: Вучић није одбио Путина

Вулин: Вучић није одбио Путина

Данас 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин каже да је председник Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ће о томе њих двојица разговарати у унапред… »
Вулин: Вучић није одбио Путина, о одласку на самит БРИКС-а разговараће телефоном са руским председником

Вулин: Вучић није одбио Путина, о одласку на самит БРИКС-а разговараће телефоном са руским председником

РТС 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин каже да је председник Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ће о томе њих двојица разговарати у унапред… »

Вести дана »