Povezane vesti
Musa za B92.sport: "Bili smo na ivici suza; Hezonja? Kao braća što se tuku" VIDEO
B92 06.09.2024
Džanan Musa i Mario Hezonja bili su učesnici memorijalnog meča u Zagrebu u čast Dražena Petrovića, a posle meča smo razgovarali sa Musom o bivšem i aktuelnom lideru hrvatske reprezentacije. Musi je bila čast što je dobio poziv da bude deo "Tima… »
Musa: „Bio sam na ivici da zaplačem, Željko Obradović nas je motivisao da dođemo do pobede“ VIDEO
Nova 06.09.2024
: Džanan Musa bio je jedan od mnogobrojnih članova delegacije Real Madrida koja je došla u Zagreb da uveliča spektakl u čast Dražena Petrovića koji je nekada nosio dres kraljevskog kluba. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je posle meča otkrio… »
Musa o Hezonji: "Nikad me nije dobio u trojkama, mi smo kao dva brata koja se tuku"
Sportske.net 06.09.2024
Košarkaš Real Madrida Džana Musa bio je jučeo deo memorijalne noću u zagrebačkoj "Areni" u čast Dražena Petrovića. Bio je deo "Tima Dražen", a istakao je da mu je velika čast. "Emotivna utakmica, jako... Sa dosta legendi, njegovih saigrača… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana