Povezane vesti
Ana demolirala raletov studio! Monitore bacala kroz prozor, lupala sve što joj padne pod ruku, a sve zbog jedne žene...
Kurir 06.09.2024
Ana Nikolić otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da je stavila tačku na vezu s Goranom Ratkovićem Raletom i da njih dvoje više nikada ne mogu da budu ni prijatelji. Iako je u svom oglašavanju izjavila da je Rale kriv za raskid, kako Kurir… »
Ana Nikolić i Rale raskinuli: Pevačica se oglasila i otkrila razlog (FOTO)
Svet plus 06.09.2024
Ana Nikolić, raskinula je višemesečnu vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Iako je sve izgledalo idilično, popularni par odlučio je da stavi tačku na višemesečnu ljubavnu romansu, a Ana je i potvrdila ove spekulacije: - Kao što ste… »
"Iz stana se samo čuju muzika i svađa": Ana Nikolić ostavila Raleta, komšije pričale da ih "opasno nerviraju"
Mondo 06.09.2024
Pevačica Ana Nikolić oglasila se kako bi potvrdila da je prekinula vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom. Pevačica Ana Nikolić otkrila je svojim pratiocima na Instagramu da je raskinula vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom i da "njih dvoje više nikada… »
Raskinuli Ana Nikolić i Rale! Pevačica se javno oglasila i otkrila detalje, evo zbog čega ga je ostavila
Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale su raskinuli. Ana je u zvaničnom saopštenju na njenom profilu na Instagramu otkrila detalje, odnosno zbog čega su prekinuli ona i kompozitor. - Kao što ste od mene uvek čuli… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane