Povezane vesti
Stani, Zapade! Pa zar će Stano da okreće Srbiju protiv Rusije
Sputnik 06.09.2024
Nije problem u tome što Srbije neće u EU, već obrnuto, što EU ne želi Srbiju u svom članstvu. Sa druge strane, EU Srbiju želi da drži blizu, na kratkoj uzici, tako da može da je zategne kada joj je to u interesu. I tada se zaista i postavlja… »
Dodik: Mi ovaj prelaz doživljamo kao administrativni
Politika 06.09.2024
MALI ZVORNIK – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na graničnom prelazu Karakaj, kod Malog Zvornika, da se ovaj prelaz u Srpskoj doživljava kao administrativni, a ne kao granica. Dodik je tokom obilaska ovog prelaza sa… »
Dodik: Mi prelaz Karakaj doživljavamo kao administrativni
Večernje novosti 06.09.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na graničnom prelazu Karakaj, kod Malog Zvornika, da se ovaj prelaz u Srpskoj doživljava kao administrativni, a ne kao granica. Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić Dodik je tokom obilaska ovog… »
Vučić: Nisam tu da polažem račune Rotu, dobro da prestaje da se bavi politikom, bio je baš neuspešan
Sputnik 06.09.2024
Nisam ja tu da polažem račune Rotu, dobro je za njega što prestaje da se bavi politikom jer je bio izrazito neuspešan, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući izjavu predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga… »
Vesti dana »
Nasilje na protestu u Novom Sadu: Crvena farba, fekalije i kamenice na Gradsku kuću, bačen suzavac
NIN pre 27 minutajoš 59 povezanih
Uživo veliki preokret usred noći, haos na biračkim mestima! Oglasio se Tramp, pala prva hapšenja za izborima, glasanje prekinuto zbog pretnji bombom: Otkriveno odakle dolaze jeziva zastrašivanja!(foto)
Blic pre 53 minutajoš 124 povezane
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 1 satjoš 37 povezanih
Psi tragači, dronovi i termovizijske kamere kod Prijepolja: Nastavljena potraga za dvostrukim ubicom iz Crne Gore VIDEO
Euronews pre 5 satijoš 34 povezane
Pratite ludnicu u Ligi šampiona: Vlahović bio blizu gola, Juventusu poništena dva – Milan opet šokirao Real
Nova pre 28 minutajoš 34 povezane