Povezane vesti
Stani, Zapade! Pa zar će Stano da okreće Srbiju protiv Rusije
Sputnik 06.09.2024
Nije problem u tome što Srbije neće u EU, već obrnuto, što EU ne želi Srbiju u svom članstvu. Sa druge strane, EU Srbiju želi da drži blizu, na kratkoj uzici, tako da može da je zategne kada joj je to u interesu. I tada se zaista i postavlja… »
Dodik: Mi ovaj prelaz doživljamo kao administrativni
Politika 06.09.2024
MALI ZVORNIK – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na graničnom prelazu Karakaj, kod Malog Zvornika, da se ovaj prelaz u Srpskoj doživljava kao administrativni, a ne kao granica. Dodik je tokom obilaska ovog prelaza sa… »
Dodik: Mi prelaz Karakaj doživljavamo kao administrativni
Večernje novosti 06.09.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na graničnom prelazu Karakaj, kod Malog Zvornika, da se ovaj prelaz u Srpskoj doživljava kao administrativni, a ne kao granica. Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić Dodik je tokom obilaska ovog… »
Vučić: Nisam tu da polažem račune Rotu, dobro da prestaje da se bavi politikom, bio je baš neuspešan
Sputnik 06.09.2024
Nisam ja tu da polažem račune Rotu, dobro je za njega što prestaje da se bavi politikom jer je bio izrazito neuspešan, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući izjavu predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 8 minutajoš 36 povezanih

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 8 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 43 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 8 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 13 minutajoš 9 povezanih