Povezane vesti
"Divac je meni uzeo hrvatsku zastavu, evo šta je uradio sa njom": U Zagrebu mu ovo nikad neće oprostiti
Mondo 06.09.2024
Slavni srpski košarkaš dobio je zvižduke na utakmici u čast Dražena Petrovića. Evo kako je nastao taj sukob Vlada Divca i dela javnosti u Hrvatskoj. Vlade Divac dobio je i zvižduke u Zagrebu, na košarkaškom događaju u čast Dražena Petrovića… »
Vlade Divac dočekan negodovanjem na memorijalnoj utakmici u Zagrebu, Aco Petrović tražio od publike da ne zviždi (VIDEO)
Danas 06.09.2024
Vlade Divac dočekan je zvižducima prilikom predstavljanja gostiju koji su se okupili u Zagrebu na memorijalnoj utakmici povodom obeležavanja 60 godina od rođenja tragično nastradalog legendarnog košarkaša. Zbog toga je morao da reaguje Draženov… »
Džanan Musa nakon spektakla u zagrebačkoj Areni: „Počastvovan sam – Dražen je idol svih sa Balkana!“
Hot sport 06.09.2024
Svestan je Draženove veličine. U prestižnoj zagrebačkoj Areni održan je spektakularan događaj u znak sećanja na legendarnog Dražena Petrovića, povodom obeležavanja 60. godišnjice njegovog rođenja. Bek Real Madrida, Džanan Musa oduševljen je… »
"Mislio sam da je Divac Hrvat... Tad sam shvatio da je Srbin!" Ceo Zagreb ga napao, on otišao Draženu na grob!
Mondo 06.09.2024
Incident koji je obeležio odnos Dražena Petrovića i Vlade Divca se očigledno i danas pamti u Zagrebu. U Zagrebu je u punoj Areni odigrana je memorijalna utakmica u znak sećanja na Dražena Petrovića, Na meču su se pojavile brojne sadašnje i bivše… »
Hrvati obrukali Dražena! Srpsku ikonu dočekali na "nož", a onda postali još jadniji... (video)
Večernje novosti 06.09.2024
RUŽNE scene u Zagrebu! Foto: Profimedia Memorijalna utakmica u čast Dražena Petrovića okupila je brojne zvezde, bivše i sadašnje košarkaše, a među njima je bio i Vlade Divac, legenda jugoslovenske i srpske košarke, koji se baš i nije lepo… »
Skandal u Zagrebu prekinuo draženov brat: Vlade Divac se našao na udaru navijača! (video)
Hot sport 06.09.2024
On to zaista nije zaslužio. U prestižnoj zagrebačkoj Areni održan je spektakularan događaj u znak sećanja na legendarnog Dražena Petrovića, povodom obeležavanja 60. godišnjice njegovog rođenja. Ova posebna utakmica okupila je vrhunske… »
Divac dočekan zvižducima u Zagrebu - reagovao Draženov brat VIDEO
B92 06.09.2024
Emotivnu memorijalnu utakmicu u Zagrebu u čast Dražena Petrovića obeležio je i jedna ružna reakcija domaće publike. Draženu su došli da se naklone aktualne košarkaške zvezde i njegovi nekadašnji saigrači iz reprezentacije Jugoslavije. I dok su… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Libanske vlasti: Jedna osoba poginula i devet povređeno u izraelskom napadu na Bejrut
Danas pre 2 satajoš 2 povezane