Повезане вести
Мицић: Остајем у Шарлоту, са Јокићем можда догодине
Спортски журнал 06.09.2024
Српски ас био на откривању мурала који је нацртан на Основној школи “Јован Цвијић”. Василије Мицић је данас на откривању мурала који је нацртан на Основној школи “Јован Цвијић” причао и о будућности. Како сада ствари стоје ипак… »
Васа за СК: Остајем у Шарлоту, то је званично
Спорт клуб 06.09.2024
Било је много спекулација о потенцијалном "удруживању" Василија Мицића и Николе Јокића у Денвер Нагетсима следеће сезоне, али сам Мицић за Спорт Клуб каже да од тога ове сезоне - нема ништа. Мурал за Васу као повод за дружење и… »
Мицић и Јокић заједно у Денверу? Васа је рекао све: Надам се да ће сад бити боље у НБА!
Мондо 06.09.2024
Васа Мицић се нада да би му друга НБА сезона могла бити доста боља од уводне. Василије Мицић је прошле сезоне одлучио да је доста било Европе и да жели по сваку цену да се опроба у НБА. Отишао је прво у Оклахому где није добијао… »
Мицић: "Денвер, па Денвер..."
Спортске.нет 06.09.2024
Приче се и пише већ недељама уназад да биВасилије Мицић могао код Николе Јокића у Денвер. Српски плејмејкер прокоментарисао је ту могућност. Они су две године били саиграчи у Меги, а последњих година у репрезентацији Србије… »
Васа Мицић стао на крај спекулацијама: Ево где наставља каријеру! (видео)
Хот спорт 06.09.2024
Многи су се надали да ће видети њега и Јокића у истом тиму. Много се шушкало овог лета да би Василије Мицић могао да пређе у редове Денвер Нагетса, али од тога нема ништа. Како и сам плејмејкер каже, он остаје у Шарлоту. Таква… »
Мицић о преласку у Денвер: "Без обзира шта ја радио ван Америке..."
Б92 06.09.2024
Српски кошаркаш Василије Мицић прокоментарисао је могућност да заигра са Николом Јокићем у Денвер Нагетсима. Мицић и Јокић су две године били саиграчи у Меги, као тинејџери, а последњих година у репрезентацији Србије… »
Вести дана »
Шпанија има новог Рафу о коме прича свет, Зверев му стоји на путу до полуфинала!
Спортске.нет пре 1 сатјош 48 повезаних
Више од 400 људи ухапшено у нередима после победе ПСЖ-а у Лиги шампиона, повређено око 220 особа
Инсајдер пре 3 сатајош 48 повезаних
"Нећемо прихватити споразум са Америком без јасних резултата": Иран поставио услов САД-у, још нема договора
Мондо пре 3 сатајош 33 повезане