Повезане вести

„Гужва у шеснаестерцу није њет Путину“: Како се Вучићево „не“ претворило у можда

„Гужва у шеснаестерцу није њет Путину“: Како се Вучићево „не“ претворило у можда

Н1 Инфо 06.09.2024
Шта значи "гужва у 16-ерцу"? "Не" Путину, или видећемо? Где год стане, објашњава председник шта је мислио када је споменуо тај термин, одговарајући на питање да ли ће се одазвати на позив руског лидера да се виде. Да опет не… »
Вучић: Нисам рекао ни да хоћу ни да нећу ићи на самит групе БРИКС, рекао сам ‘видећемо’

Вучић: Нисам рекао ни да хоћу ни да нећу ићи на самит групе БРИКС, рекао сам ‘видећемо’

Радио сто плус 06.09.2024
“Видео сам више наслова, видео сам да су неки рекли да сам нешто одбио, неки су рекли да сам нешто прихватио. И цео дан су лагали и једни и други. Ја сам рекао ‘видећемо’ (да ли ћу ићи на самит групе БРИКС)”, казао је Вучић током… »
Ни „да“ ни „не“, видећемо: Вучић о Путиновом позиву

Ни „да“ ни „не“, видећемо: Вучић о Путиновом позиву

Недељник 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су медији потпуно различито пренели његову изјаву о обласку на заседање БРИКС у Казању и да су једни пренели како је рекао да ће ићи, а други да неће, а да је уствари рекао… »

Вести дана »