Povezane vesti
Konačno otkrio razlog: Era Ojdanić u "Zadugu" nije hteo da uđe zbog Lepog Miće: "Moje mesto ne može da uzme niko"
Blic 06.09.2024
Era Ojdanić potencijalni je učesnik "Farme" koja će se emitovati na "Narodnoj TV". Era je bio na otvaranju televizije, pa se prisetio svog učešća na "Farmi" i tom prilikom otkrio da nije ulazio u "Elitu" zbog Lepog Miće. - Ja u selu i sad živim da se… »
"Moram da se rešim Lepog Miće!" Era Ojdanić ulazi u rijaliti, a njega ne može da gleda očima: Pevač otkrio zašto se ne podnose!…
Kurir 06.09.2024
Era Ojdanić potencijalni je učesnik " Farme", a njegova odluka nije puno začudila javnost s obzirom na to da je folker i radije bio deo rijalitija. Era se prisetio svog prethodnog učešća na "Farmi" i tom prilikom otkrio da nije ulazio u "Elitu" zbog… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kolona stigla do zgrade RTS-a, kod Skupštine uzvikali „Hoćemo izbore“ i „Dijana“: Građani i studenti obišli sve institucije koje su ćutale
Nova pre 6 minutajoš 38 povezanih
Europski čelnici izrazili zabrinutost zbog američkog plana za okončanje rata u Ukrajini
SEEbiz pre 6 minutajoš 75 povezanih
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 25 povezanih
Nova.rs: Mladić koji je upucan na Novom Beogradu vođa navijača Partizana
N1 Info pre 31 minutajoš 39 povezanih