Povezane vesti
Okončan rad na izradi četiri pravilnika proisteklih iz zakona o javnom informisanju
RTV 06.09.2024
BEOGRAD - Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić potpisao je danas četiri podzakonska akta u oblasti javnog informisanja predviđena Zakonom o javnom informisanju i medijima, saopštilo je resorno ministarstvo. Kako je navedeno, u pitanju su… »
Završena izrada četiri pravilnika unutar Zakona o javnom informisanju: Ristić potpisao podzakonske akte
Euronews 06.09.2024
Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić potpisao je danas četiri podzakonska akta u oblasti javnog informisanja predviđena Zakonom o javnom informisanju i medijima, saopštilo je resorno ministarstvo. Kako je navedeno, u pitanju su Pravilnik… »
Završena izrada četiri pravilnika u oblasti javnog informisanja
Danas 06.09.2024
Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić potpisao je danas četiri podzakonska akta iz oblasti javnog informisanja koja su predviđena Zakonom o javnom informisanju i medijima. Kako je saopštio taj resor, završena je izrada pravilnika o… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 3 satajoš 61 povezana

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 5 satijoš 23 povezane

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 1 satjoš 37 povezanih

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 5 minutajoš 70 povezanih