Повезане вести
Прва фотографија Гоге Секулић након удеса: Остао ми је урезан хладан поглед возача који ме је ударио
Стори 06.09.2024
Гогу Секулић ударио ауто, а удес се догодио на углу Жичке и Поп Стојанове. Секулићева је колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар. Певачица је испричала шта се догодило и како је до незгоде дошло. - Драги моји, у… »
"Ударио ме је и наставио да ради без последица... Осећам се чудно": Гога Секулић након саобраћајне незгоде трпи јаке болове
Блиц 06.09.2024
Певачица Гога Секулић доживела је незгоду када ју је на пешачком прелазу ударио аутомобил. Гога Секулић се сада први пут након немилог догађаја огласила на Инстаграму. - Драги моји, у понедељак сам доживела саобраћајну незгоду… »
"Апелујем на надлежне органе..." Возач који је ударио аутомобилом Гогу Секулић прошао је некажњено: Он је без икаквих…
Курир 06.09.2024
Певачицу Гогу Секулић пре неколико дана ударио је аутомобил у околини њеног дома, након чега је пребачена у Ургентни центар где јој је указана неопходна помоћ. Она се сада први пут након немилог догађаја огласила на Друштвеној… »
Гога Секулић објавила прву слику након што ју је ударио ауто: "Захвална сам Богу што сам жива"
Телеграф 06.09.2024
Препоручујемо. Певачица Гога Секулић доживела је незгоду пре неколико дана, када ју је ударио аутомобил на пешачком прелазу, након чега је хитно превезена у Ургентни центар. Сада се, 6. септембра, први пут огласила на мрежама уз… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 50 минутајош 24 повезане
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 38 минутајош 8 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 6 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 2 сатајош 27 повезаних