Povezane vesti
Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi
Politika 06.09.2024
Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova ideja je da se sledeće… »
Vučković: Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi FOTO
B92 06.09.2024
Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova ideja je da se sledeće… »
Vučković: Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi
Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova ideja je da… »
Vesti dana »

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 17 minutajoš 28 povezanih

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 3 satajoš 35 povezanih

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 1 satjoš 41 povezana