Povezane vesti
Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi
Politika 06.09.2024
Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova ideja je da se… »
Vučković: Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi FOTO
B92 06.09.2024
Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova ideja je da se… »
Vučković: Humanitarni plivački maraton sledeće godine na Savi
Telegraf 06.09.2024
Preporučujemo. Budvanin iz Starog grada i predsednik plivčkog kluba "Open Water” Luka Vučković odavno je poznat širom Crne Gore zbog učešća u brojnim humanitarnim, sportskum i umetničkim aktivnostima, od kojih je mnoge i sam pokrenuo. Njegova… »
Vesti dana »

Održan protest ispred suda u Novom Sadu, studenti traže oslobađanje aktivista
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane

Marta Kos u Novom Sadu – odala poštu stradalima, sastala se sa studentima
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

Održan sastanak premijera Đure Macuta i rektora Vladana Đokića, bez izjava za medije
RTS pre 24 minutajoš 22 povezane

Opozicija otkriva kako je izgledao razgovor sa Martom Kos: Najbolji i najplodonosniji sastanak u poslednjih 10 godina
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih

Ovde turisti u proseku troše 100 dolara dnevno: Za samo tri meseca ugostili gotovo 9 miliona ljudi
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane