Povezane vesti
Orban: Meloni je moja hrišćanska sestra
B92 06.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je italijanska premijerka Đorđa Meloni njegova "hrišćanska sestra" i da kulturni identitet igra sve veću ulogu u evropskoj politici. "Ona nije samo (moja) koleginica, ona je moja hrišćanska sestra"… »
Orban: "Đorđa Meloni je moja hrišćanska sestra"
Blic 06.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je italijanska premijerka Đorđa Meloni njegova "hrišćanska sestra" i da kulturni identitet igra sve veću ulogu u evropskoj politici. - Ona nije samo (moja) koleginica, ona je moja hrišćanska sestra -… »
Orban: Meloni je moja hrišćanska sestra
Politika 06.09.2024
RIM - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je italijanska premijerka Đorđa Meloni njegova "hrišćanska sestra" i da kulturni identitet igra sve veću ulogu u evropskoj politici. "Ona nije samo (moja) koleginica, ona je moja hrišćanska… »
Orban: Meloni nije samo koleginica, ona je moja hrišćanska sestra
Euronews 06.09.2024
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je italijanska premijerka Đorđa Meloni njegova "hrišćanska sestra" i da kulturni identitet igra sve veću ulogu u evropskoj politici. "Ona nije samo (moja) koleginica, ona je moja hrišćanska sestra"… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 13 satijoš 20 povezanih

Protestna šetnja Prajda "Za porodicu" – u znaku solidarnosti i zahteva za donošenje zakona o istopolnim brakovima
RTS pre 10 minutajoš 31 povezana

Spektakl u Melburnu: Australijan Open sprema veliko iznenađenje za Novaka! Detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 49 minutajoš 134 povezane

Košarkaši Litvanije, Nemačke i Turske prošli u četvrfinale Evropskog prvenstva
RTV pre 2 satajoš 46 povezanih