Povezane vesti

Penzionerka Danka zatražila čašu vode u restoranu pa zanemela od poteza konobara: Jednostavno sam bila šokirana kad su mi…

Penzionerka Danka zatražila čašu vode u restoranu pa zanemela od poteza konobara: Jednostavno sam bila šokirana kad su mi…

Kurir 06.09.2024
Penzioneri Ivica i Danka celo su leto proveli u Zagrebu. Ove godine more je za njih bilo samo u mislima. Vrućine, a potom i visoke cene odgovarale su ih od namere da odu na Jadran. Umesto toga, odlučili su da će se rashlađivati kod kuće pod klima… »
"Tražila sam čašu vode, a gazda je to zabranio": Danka otišla u poznatu banju, ostala zatečena potezom konobara

"Tražila sam čašu vode, a gazda je to zabranio": Danka otišla u poznatu banju, ostala zatečena potezom konobara

Mondo 06.09.2024
Kad je Danka zatražila čašu vode, rekli su joj da ne toče vodu i da im je gazda to zabranio. Penzioneri Ivica i Danka celo su leto proveli u Zagrebu. Ove godine more je za njih bilo samo u mislima. Vrućine, a potom i visoke cene odgovarale su ih od… »
Danka na popularnom mestu zatražila čašu vode, odgovor ju je razbesneo: "Ostala sam zatečena i razočarana"

Danka na popularnom mestu zatražila čašu vode, odgovor ju je razbesneo: "Ostala sam zatečena i razočarana"

Telegraf 06.09.2024
Ovo svakako nije očekivala. Penzioneri Ivica i Danka celo su leto proveli u Zagrebu. Ove godine more je za njih bilo samo u mislima. Vrućine, a potom i visoke cene odgovarale su ih od namere da odu na Jadran. Umesto toga, odlučili su da će se… »

Vesti dana »