Повезане вести

Пензионерка Данка затражила чашу воде у ресторану па занемела од потеза конобара: Једноставно сам била шокирана кад су ми то…

Пензионерка Данка затражила чашу воде у ресторану па занемела од потеза конобара: Једноставно сам била шокирана кад су ми то…

Курир 06.09.2024
Пензионери Ивица и Данка цело су лето провели у Загребу. Ове године море је за њих било само у мислима. Врућине, а потом и високе цене одговарале су их од намере да оду на Јадран. Уместо тога, одлучили су да ће се расхлађивати… »
"Тражила сам чашу воде, а газда је то забранио": Данка отишла у познату бању, остала затечена потезом конобара

"Тражила сам чашу воде, а газда је то забранио": Данка отишла у познату бању, остала затечена потезом конобара

Мондо 06.09.2024
Кад је Данка затражила чашу воде, рекли су јој да не точе воду и да им је газда то забранио. Пензионери Ивица и Данка цело су лето провели у Загребу. Ове године море је за њих било само у мислима. Врућине, а потом и високе цене… »
Данка на популарном месту затражила чашу воде, одговор ју је разбеснео: "Остала сам затечена и разочарана"

Данка на популарном месту затражила чашу воде, одговор ју је разбеснео: "Остала сам затечена и разочарана"

Телеграф 06.09.2024
Ово свакако није очекивала. Пензионери Ивица и Данка цело су лето провели у Загребу. Ове године море је за њих било само у мислима. Врућине, а потом и високе цене одговарале су их од намере да оду на Јадран. Уместо тога… »

Вести дана »